DOGAĐAJ ZA PAMĆENJE

Keanu Reeves oduševio mladence na njihovu vjenčanju: ‘Pozvali smo ga i došao je! Bio je tako ljubazan‘

Glumac se slučajno susreo s parom na njihov veliki dan dok su boravili u istom hotelu

Keanu Reeves

 Valerie Macon/Afp

Holivudski glumac Keanu Reeves igrom slučaja bio je gost na vjenčanju jednog britanskog para u hotelu u Northamptonshireu.

Glumac se slučajno susreo s parom na njihov veliki dan jer su i mladenci i glumac boravili u raskošnom hotelu Fawsley Hall. Doček je bio za pamćenje jer je zvijezda filma ‘Matrix‘ došla proslaviti s njima nedugo nakon što su James i Nikki Roadnight rekli sudbonosno ‘da‘.

- Bio je vrlo ljubazan i rekao je da će kasnije doći. Nismo znali hoće li ili ne, ali odlično je što je moj suprug razgovarao s njim!, rekla je Nikki za Newsweek.

Objasnila je da ga je njen suprug ranije vidio u hotelskom baru te ga pitao hoće li im se pridružiti. Gosti vjenčanja bili su oduševljeni jer je filmska zvijezda prihvatila ponudu te dodatno uljepšala njihov veliki dan.

- Bio je tako ljubazan i prijateljski raspoložen te nam je čestitao na vjenčanju. Bio je dovoljno ljubazan da napravi neke fotografije, a naš fotograf vjenčanja također je uspio snimiti neke! Malo je porazgovarao i s nekim od naših gostiju i fotografirao se s njima, rekla je Nikki.

Prema časopisu Independent, ovo nije prvi put da je glumac bio neočekivani gost na vjenčanju. Još 2018. pridružio se paru koji se vjenčao u New Yorku.

Snimku je podijelio mladoženjin proizvođač kilta, koji je napisao kako je to bilo ‘najbolje vjenčanje ikada‘.

- Moray i Maura nedavno su se vjenčali u New Yorku i za vrijeme fotografiranja im je uletio prilično otrcani tip u prolazu. Mislim da Moray izgleda puno bolje od Keanu Reevesa u svom elegantnom kiltu, napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 16:33