MILJENIK PUBLIKE

Keanu Reeves razočarao obožavatelje na premijeri novog filma: ‘Nitko nije savršen...‘

Reeves trenutačno promovira četvrti nastavak akcijskog serijala u kojem glumi legendarnog ubojicu Johna Wicka

Keanu Reeves

 Frazer Harrison/Getty Images/Profimedia

Iako je Keanu Reeves upoznat sa činjenicom da je omiljena osoba diljem interneta, želi da svi shvate da "ima svojih mana, kao i svi mi obični smrtnici".

- Očito je da nitko nije savršen, ali cijenim dobru volju - rekao je glumac ekskluzivno za Page Six na njujorškoj premijeri svog željno iščekivanog filma "John Wick: Chapter 4" u srijedu navečer. Međutim, svoju je reputaciju "dobrog momka" ipak održao pričajući s obožavateljima ispred kina i snimajući selfije.

image

Keanu Reeves na premijeri filma ‘John Wick: Chapter 4‘ se družio s obožavateljima

Dave Allocca/starpix/startraksphoto.com/Instar Images/Profimedia

Reeves trenutačno promovira četvrti nastavak akcijskog serijala, u kojem glumi legendarnog ubojicu Johna Wicka, kojeg tumači od kada je objavljen prvi film u serijalu, točnije, 2014. godine, a i sam Keanu je pomalo zapanjen uspjehom franšize.

- Nevjerojatno je - rekao je 58-godišnji Reeves.

Objasnio je da "voli akciju, voli filmsku akciju, a posebice akciju u Johnu Wicku", a tvrdi da mu je "ljubav" glavno polazište i motivacija za mlaćenje negativaca i skakanje iz vozila u vozilo u 58. godini života.

image

Keanu Reeves na premijeri filma ‘John Wick: Chapter 4‘

Steven Bergman/aff-usa.com/Pa Images/Profimedia

Podsjetimo, jedina osoba u Americi koja naizgled ima problema sa zvijezdom "Matrixa" je Matthew Perry, koji je dva puta spomenuo Reevesa u svojim memoarima "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar".

U knjizi, koja je objavljena u studenom prošle godine, Perry se zapitao zašto je Reeves još uvijek živ dok su glumci River Phoenix i Chris Farley mrtvi.

Nakon što je čuo za Phoenixovu preranu smrt od predoziranja drogom u dobi od 23 godine 1993. godine, zvijezda “Prijatelja” bila je shrvana i žalila se: “Zašto su originalni mislioci poput Rivera Phoenixa i Heatha Ledgera umrli, ali Keanu Reeves još uvijek hoda među nama?"

image

Chad Stahelski, Marko Zaror, Keanu Reeves, Rina Sawayama, Shamier Anderson i Ian McShane

Sopa Images/Sipa Press/Profimedia

Perry se kasnije ispričao za svoje bizarne komentare.

- Zapravo sam Keanuov veliki obožavatelj. Samo sam slučajno odabrao krivo ime, moja greška. Ispričavam se - rekao je u izjavi za časopis People prošlog listopada i dodao da je trebao "upotrijebiti svoje ime".

Na premijeri novog filma primjetno je nedostajala Alexandra Grant, Reevesova djevojka. Zvijezda "Matrixa" prvi put je povezivana s 49-godišnjom vizualnom umjetnicom kada su zajedno prisustvovali modnoj reviji "Saint Laurent" u lipnju 2019. Doduše, uz Reevesa su na premijeri četvrtog filma u serijalu Johna Wicka bili i Ian McShane, Rina Sawayama i Bridget Moynahan, koji su također glumili i u prvom filmu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 02:57