MUŽ JEDAN OD RAZLOGA

Kelly Brook objavila kraj karijere nakon 24 godine: ‘Mislim da sam bila užasna...‘

Kelly Brook za strane medije otkrila je razloge zašto prekida filmsku karijeru

Kelly Brook

 Raw/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Raw/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Kelly Brook (44) otkrila je da je službeno završila glumačku karijeru. Engleski model i glumica poznata je po ulogama kao što su one u "Midsomer Murders", "Smallville" i "Moving Wallpaper".

Kelly je također glumila u nizu filmova gdje je imala manje uloge, primjerice "Sorted" gdje je glumila s Timom Curryjem i Jasonom Donovanom. Također je glumila u "Pirani" zajedno sa zvijezdom "Nemoguće misije" Vingom Rhamesom, Elisabeth Shue i dobitnikom Oscara Richardom Dreyfussom.

image

Kelly Brook

Mattpapz/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Mattpapz/backgrid/backgrid Uk/profimedia

No, Brook je sada priznala da se ne planira vratiti na film i da je s tim dijelom svog života završila.

"Napustit ću glumu. Ne volim biti predugo odsutna od kuće", rekla je za Daily Star.

"Volim spavati u vlastitom krevetu i moram čuvati svog psa. Ja sam bila užasna glumica. Smatram da je to prilično iscrpljujuće."

Kelly je u sretnom braku s Jeremyjem Parisijem, s kojim se vjenčala u srpnju 2022. Zbog tog je Kelly jednom komentirala da ne može zamisliti da glumi ljubavnicu nekome drugome ako dođe do takve uloge.

"Ja imam veliku osobnost i teško mi bude biti netko drugi", osvrnula se na glumu.

"Rekli bi mi da sam u braku s nekim i nakon dva tjedna u mislima sam vjerovala da sam u braku s njim. Bila je to užasna situacija", objasnila je.

image

Kelly Brook

Gotcha Images/Gotcha Images/Profimedia/Gotcha Images/gotcha Images/profimedia

"Ne mogu zamisliti da se okrenem prema Jeremyju i kažem: ‘Odsutna sam šest tjedana i pretvarat ću se da sam ljubavnica Ryana Reynoldsa, je li to u redu?‘", dodala je.

"Ne mislim da bi to prošlo dobro. Mislim da se ni moj muž s time ne bi složio. To je bilo dobro vrijeme u mom životu, ali nekad moraš odustati od puno u životu, ja ne mogu više samo pobjeći i biti glumica", zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 11:19