‘NIJE BIO SPREMAN‘

Kendall Jenner i Devin Booker prekinuli po drugi put: Jesu li krivi gusti rasporedi ili nešto drugo?

Bivši par prvi je put potaknuo glasine o romansi početkom 2020. godine, na početku pandemije covida-19

Devin Booker i Kendall Jenner.

 John Angelillo/upi/profimedia

Manekenka Kendall Jenner i američki košarkaš Devin Booker navodno su prekinuli po drugi put, a Page Six javlja da su u privatnosti prekinuli još prošli mjesec.

- Oboje trenutno imaju nevjerojatno krcate rasporede i odlučili su da im karijere budu prioriteti - rekao je izvor.

image

Kendall Jenner i Devin Booker ranije ove godine u New Yorku

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Insajder je naveo njihove zahtjevne poslove, brend 818 Tequila mlade Jenner i Bookerov položaj u Phoenix Sunsima, kao uzrok prekida. Međutim, planiraju ostati u kontaktu nakon što su navodno zajedno donijeli tu odluku, tvrdi izvor i ističe da imaju puno "ljubavi i poštovanja jedno prema drugom i žele si samo najbolje".

Njih su dvoje prekinuli samo nekoliko mjeseci nakon što su zvijezda reality showa ‘Kardashians‘, 27-godišnja Jenner, i 26-godišnji NBA igrač prvi put prekinuli. Još u lipnju, izvori su za Page Six rekli da su Jenner i Booker različitih stajališta što se tiče nastavka karijere.

- Iako im je stalo jedno do drugog, Devin nije namjeravao zaprositi Kendall i prioritet mu je karijera - rekao je insajder Page Sixu.

image

Kendall Jenner

Andrea Renault/Afp

Ubrzo nakon što je objavljena vijest da su prekinuli dvogodišnju vezu, par je zajedno fotografiran u Soho Houseu u Malibuu. Međutim, jedan je od Page Sixovih insajdera potvrdio da je to samo "PR trik", dodajući da "njezin tim ne želi da izgleda kao da je on nju nogirao te da su njezini predstavnici tražili sastanak s njegovima."

Bivši par prvi je put potaknuo glasine o romansi početkom 2020. godine, na početku pandemije covida-19.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 05:21