SKRIVENI MOTIV?

Kendall Jenner iznenadila golišavom objavom: Je li atraktivna fotografija zapravo osvetnička?

Otkrila je gotovo cijela prsa dok je nosila otvoreni crni sako bez ičeg ispod

Kendall Jenner

 Screenshot/instagram/

Obožavatelji obitelji Kardashian-Jenner došli su na svoje zbog nove provokativne objave Kendall Jenner, koja je nizom izazovnih fotografija promovirala novu kampanju, odnosno, odjeću poznatog modnog brenda Calvin Klein.

Prema Page Sixu, Kendall, koja je ambasadorica luksuznog brenda, otkrila je gotovo cijela prsa dok je nosila otvoreni crni sako bez ičeg ispod. Zvijezda reality showa "Kardashians", koja je jaknu uparila s niskim trapericama, izvila je leđa dok se naslanja na zid. Fotografija je snimljena odozdo i istaknula je njezine izbočene grudi i ravan trbuh.

Na drugoj slici, koja je snimljena izdaleka, Jenner se skinula u crni grudnjak i odgovarajuće donje rublje. Ležala je ispružena na luksuznom kauču u dnevnoj sobi koja je također bila slabo osvijetljena. S nogama savijenim i sklupčanim prema sebi, brineta je pokazala svoju vitku figuru i zabacila glavu na jastuk. Podigla je jednu ruku do lica, a drugu prebacila preko tijela.

Doduše, neki su obožavatelji istaknuli kako bi ovo mogla biti "osvetnička objava". Naime, prošlog je tjedna Jenner podijelila zagonetnu poruku zbog koje su se obožavatelji zapitali jesu li ona i poznati reper Bad Bunny prekinuli.

- Ono što je meni namijenjeno, jednostavno će me pronaći - napisala je Jenner uz fotografiju zalaska sunca.

Korisnici društvenih medija brzo su preplavili njezin odjeljak s komentarima s primjedbama poput "Zvuči kao objava o prekidu" i upitali je "Tko te povrijedio?".

Zadnji put su Jenner i portorikanski reper viđeni zajedno u javnosti 29. listopada, a navodno su zajedno od veljače ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 15:16