DRAMA COSTNEROVIH

‘Kevin je sumnjao da se nešto događa između njegove žene i susjeda i eto, ona je sad s tim financijašem!‘

Izvor je također komentirao da, s obzirom na to da je i dobitnik Oscara nastavio dalje, ‘Christine ne misli da se Kevin ima na što žaliti‘

Kevin Costner i Christine Baumgartner

 Hahn Lionel/abaca/Abaca Press/Profimedia/Hahn Lionel/abaca/abaca Press/profimedia

Ženska intuicija gadna je stvar, a čini se da ni muška ne zaostaje... Tako je sada otkriveno da je glumac Kevin Costner gajio ‘snažnu sumnju‘ u odnos njegove bivše supruge Christine Baumgartner i Josha Connora. 69-godišnji glumac, koji se nedavno pojavio na 81. dodjeli Zlatnih globusa, sumnjao je da se ‘nešto događa između Christine i Josha‘, rekao je izvor za Us Weekly, te dodao da je njihov blizak odnos bio jedna od onih situacija za koje se kaže da je ‘slon u sobi‘.

Baumgartner je prošle godine u svibnju podnijela zahtjev za razvod od holivudske zvijezde nakon gotovo 19 godina braka te je kao razlog navela ‘nepomirljive razlike‘. Razvod je finaliziran nekoliko mjeseci kasnije, u rujnu, nakon burne sudske bitke.

Od tada se nastavila viđati s financijerom i njihovim bivšim susjedom, a prvi su put viđeni zajedno u srpnju prošle godine tijekom putovanja na Havaje. Krajem prošle godine Costnera su mediji povezali s pjevačicom Jewel, i to tri mjeseca nakon što su postigli nagodbu o razvodu.

Izvor je također komentirao za Us Weekly da, s obzirom na to da je i dobitnik Oscara nastavio dalje, "Christine ne misli da se Kevin ima na što žaliti."

image

Kevin Costner i Christine Baumgartner

Tommaso Boddi/Getty Images/Profimedia/Tommaso Boddi/getty Images/profimedia

"Josh je bio Christineina stijena tijekom mučnog razvoda. Ako Kevin ima problema s tim, to je njegova odgovornost", rekao je izvor te dodao da je blisko prijateljstvo para postalo romantično "relativno nedavno".

Usred njihove brakorazvodne parnice u kolovozu 2023. Costner je tvrdio da ‘ne zna pouzdano‘ je li Baumgartner imala ‘izvanbračne‘ veze, ali je izjavio da je bio vjeran tijekom njihova braka.

U pravnom zahtjevu koji je tada dobio magazin People, majka troje djece tražila je dodatnu dokumentaciju u vezi njegovih financija. Neki od zahtjeva uključivali su ‘troškove koje plaćate vi ili bilo koja osoba na vaš zahtjev ili u vaše ime, a koji se odnose na bilo kakve izvanbračne romantične veze.‘

Odvjetnički tim zvijezde je u odgovoru naveo da je zahtjev, ‘podnesen samo u svrhu uznemiravanja, preširok u pogledu vremenskog razdoblja i tematike, tegoban, opresivan i nedopustivo složen.‘

Costner i njegov tim također su dodali da on ‘ne zna pouzdano je li Christine bila u "izvanbračnim romantičnim vezama" prije razvoda i, ako jest, je li potrošila nešto od njegovog novca ili naplatila bilo kakve troškove za svoju aferu s njegovih kreditnih kartica‘.

Njegovi odvjetnici također su dodali da ‘Kevin nema odgovarajuće dokumente za ‘izvanbračne romantične veze‘ u koje se upustio jer on nije bio ni u jednoj.‘

image

Kevin Costner i Christine Baumgartner

David Livingston/Getty Images/Profimedia/David Livingston/getty Images/profimedia

Dok je bila na sudu u kolovozu, Christine je zanijekala vezu s investitorom, ali je priznala da je od Connora dobila zajam u iznosu od 20.000 dolara. Objasnila je da je već vratila 10.000 dolara, dok je drugu polovicu dala roditeljima, ali je izjavila da će i ostatak vratiti Joshu.

Nakon žestoke pravne bitke, Kevin i Christine postigli su nagodbu za razvod u rujnu 2023. Bivši par ima troje djece, Caydena (16), Hayesa (14) i Grace (13), a Christine je dobila mjesečnu alimentaciju u iznosu od 63 tisuće dolara mjesečno.

Christinein novi muškarac je 49-godišnji financijaš Josh Connor, koji je i sam razvedeni otac troje djece. Par je Božić proveo zajedno, kada su se njegovim privatnim avionom odvezli na Havaje. Izvor blizak paru otkrio je da su se upoznali preko svojih kćeri, koje su bliske prijateljice i često se druže.

Connor i njegova bivša supruga Patricia (48) godinama su bili prijatelji s Costnerima, a oboje žive u Montecitu, blizu Baumgartneričine kuće za iznajmljivanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 02:57