‘JEDNO UZ DRUGO‘

Kim je zaluđena ovim sportašem? Bilo je tu puno dodirivanja: ‘Kemija među njima bila je očita‘

‘Nije bilo puno maženja kao kod nekih drugih parova, ali bilo je puno dodirivanja i cijelo su vrijeme bili jedno uz drugo‘, tvrdi izvor

Kim Kardashian i Odell Beckham Jr.

 Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Kim Kardashian i Odell Beckham Jr. su "jasno dali do znanja" da su zajedno dok su u nedjelju navečer prisustvovali Vanity Fair Oscar partyju, piše Page Six.

- Nije bilo puno maženja kao kod nekih drugih parova, ali bilo je puno dodirivanja i cijelo su vrijeme bili jedno uz drugo - rekao je izvor za časopis People te istaknuo kako su pazili da ne budu previše "jedno na drugome", ali je kemija između reality zvijezde i NFL igrača bila očita.

image

Kim Kardashian i Odell Beckham Jr.

Shotbynyp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Glasine oko veze Kardashian i Beckhama Jr.-a počele su u rujnu 2023., a izvor je potvrdio za Page Six da se dvojac "opušteno družio" nakon njegovog prekida s Lauren "Lolo" Wood početkom 2023. godine.

image

Kim Kardashian i Odell Beckham Jr.

Shotbynyp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Inače, 43-godišnja Kardashian, koja ima četvero djece s bivšim suprugom Kanyeom Westom, i Beckham Jr. nastavili su potpirivati te ​​glasine tako što su viđeni zajedno na raznim događajima, kao što su Beyoncéina zabava prije dodjele Grammyja i Fanaticsov Super Bowl party prošlog mjeseca.

image

Kim Kardashian i Odell Beckham Jr.

Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Dodatne spekulacije izazvala je vijest da je Kim u studenom bila na proslavi Odellova 31. rođendana u New Yorku. A bila je među uzvanicima i godinu prije, kada je Odell slavio 30. rođendan.

Podsjetimo, Kim to nije prvi dečko koji je igrač NFL-a. Ona je od 2007. do 2010. godine bila s bivšom zvijezdom New Orleans Saintsa, Reggiejem Bushom, koji se čak pojavio u reality showu "Keeping Up with the Kardashians".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:41