PAKAO SEKS SNIMKI

Kim Kardashian angažirala odvjetnike, prijeti curenje novih eksplicitnih uradaka. ‘Samo preko mene mrtve!‘

Reality zvijezda navodno pokušava na sve načine spriječiti da nova snimka ugleda svjetlo dana

Kim Kardashian

 E! Entertainment/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Reality zvijezda Kim Kardashian navodno se "obratila odvjetnicima" kako bi joj pomogli spriječiti da u javnost procuri još eksplicitnih snimki seksa koje je snimila sa svojim bivšim partnerom Rayjom J-em.

Vivid Entertainment je 2007. godine izdao 41-minutni DVD pod naslovom 'Kim Kardashian, Superstar', koji je uključivao snimku seksa nastalu 2002. godine, a koja je i proslavila ovu reality zvijezdu.

"Kim zna da je Ray J snimio još nekoliko njihovih snimki. Neke od njih su nevjerojatno intimne", rekao je povjerljivi izvor za The Sun.

"To će se ponovno dogoditi samo preko mene mrtve", navodno je Kim Kardashian poručila odvjetnicima.

Nije jasno je li i ova snimka, koja bi mogla ugledati svjetlo dana, dio navodne druge snimke seksa koja se nalazila na hard disku za koji je Kimin bivši suprug Kanye West tvrdio da ju je "kupio od Raya J-a."

"Otišao sam do Raya i te noći uzeo njegov laptop. Sreo sam se s muškarcem na aerodromu, uzeo noćni let, vratio se natrag i u 8 sati ujutro sam joj dostavio taj laptop. Plakala je kad ga je vidjela. A znate li zašto je plakala kad je ugledala laptop? Jer ju je podsjetio na to koliko je bila iskorištena", rekao je nedavno slavni reper.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:07