KONTROVERZNI REPER

Kim Kardashian briznula u plač i iskreno progovorila o odgajanju djece s Kanyeom: ‘Jeb*** je teško‘

Bivši par bio je u braku od 2014. do 2022. te imaju četvero djece za koju su uspjeli postići dogovor o skrbništvu

Kim Kardashian i Kanye West 2020.

 Fpa/Full Picture Agency Via Afp

Najpoznatija reality zvijezda na svijetu, Kim Kardashian (42), iskreno je progovorila o zajedničkom odgajanju djece sa svojim bivšim suprugom, kontroverznim reperom Kayneom Westom (45).

Kim je gostovala u “IRL” podcastu voditeljice Angie Martinez gdje se otvorila o raznim temama, među ostalim o vlastitom ocu, ali i ocu njezino četvero djece. Uspoređujući živote svoje djece sa svojim, počela je plakati dok se prisjećala svoga oca, Roberta Kardashiana, koji je preminuo 2003.

- Imala sam najboljeg tatu. Ne želim biti emotivna. Teško je. Zajedničko odgajanje djece je jeb*** teško, rekla je Kim koja je podnijela zahtjev za razvod od repera u veljači 2021.

Vjenčali su se 2014. godine, a imaju četvero djece; North (9), Sainta (6), Chicago (4) i Psalma (3).

- Imala sam najboljeg tatu, najbolje uspomene i najbolje iskustvo. To je ono što želim za svoju djecu, nastavila je.

- Ako ne znaju za stvari koje se govore ili što se događa, zašto bih im ja donosila takvu energiju? Oni se nisu spremni nositi s tim. Ali kada budu spremni, imat ćemo razgovor i ja ću biti spremna. Do tada ću učiniti sve da njihov život bude što normalniji, naglasila je nastavivši govoriti o tome kako je učinila sve što je mogla kako bi zaštitila svoju djecu od drame između nje i njihova oca.

- Kada se nešto loše događa, pazim na TV i na sadržaj koji je uključen. To je posao s punim radnim vremenom. Isto tako, kada prolazim kroz nešto, a vozim ih u školu i oni žele slušati tatinu glazbu, bez obzira na sve, moram imati osmijeh na licu, pustiti njegovu glazbu i ponašati se kao da je sve u redu. Čim ih ostavim, mogu se dobro isplakati, priznala je.

Intervju dolazi nakon turbulentne godine za Westa koja je započela tako što je on javno blatio njezina tadašnjeg dečka, komičara Petea Davidsona.

image

Kim Kardashian i Pete Davidson 2022.

Angela Weiss/Afp

Također, na Tjednu mode u Parizu, odjenuo je majicu s natpisom “White Lives Matter” (Životi bijelaca vrijede) tijekom predstavljanja svoje linije “Yeezy 3”. West ovdje nije stao, nastavio je s antisemitskim izjavama rekavši da "voli Hitlera".

- Taj tip je izmislio autoceste, izumio je mikrofon kojim se ja koristim kao glazbenik. U javnosti ne smijemo reći da je učinio nešto dobro, dosta mi je toga. Dosta mi je etiketiranja, svaki čovjek je dao nešto vrijedno, pogotovo Hitler. Volim Hitlera, rekao je u jednom trenutku te dodao kako se "divi nacistima".

- Nacisti su bili lupeži i činili su veoma loše stvari, ali su napravili i dobre stvari. Moramo prestati neprestano ocrnjivati naciste. Divim im se, zaključio je.

Istoga dana njegov Twitter račun suspendirao je izvršni direktor Twittera, Elon Musk, nakon što je reper objavio sliku svastike unutar Davidove zvijezde.

Kao posljedica toga, tvrtka Adidas prekinula je suradnju s njim dok su se drugi suradnici distancirali od njega.

No vratimo se njegovu odnosu s Kim. Bivši par postigao je dogovor od skrbništva svoje četvero djece. Kim će mjesečno dobivati 200 tisuća dolara alimentacije od Westa s kojim će dijeliti skrbništvo, iako će navodno ona većinu vremena provoditi s njima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 00:12