SVE GLASNIJA ŠUŠKANJA

Kim Kardashian ima novog dečka? Malo je reći da su svi iznenađeni o kome se radi...

Reality zvijezda priprema se za pravosudni ispit jer želi postala odvjetnica, pa mnogi sumnjaju u iskrenost druženja s Vanom Jonesom
Van Jones i Kim Kardashian 
 Jon Kopaloff/Getty Images/Profimedia

Sve su glasnija šuškanja o tome da su Kim Kardashian (40) i Van Jones (52) odnedavno u vezi. Reality zvijezda navodno je uslijed brakorazvodne parnice koju trenutačno vodi s reperom i modnim dizajnerom Kanyeom Westom (43) započela romansu s političkim izvjestiteljem televizije CNN.

Kim i Van već godinama su bliski prijatelji, a njihova navodna veza podijelila je javnost - neki su presretni i već slave njihovu ljubav, no ima i onih koji misle da članica klana Kardashian koristi poznatog voditelja kako bi učvrstila svoju daljnju političku karijeru. Reality zvijezda se, naime, priprema za pravosudni ispit jer želi postala odvjetnica, pa mnogi sumnjaju u iskrenost njezina druženja s Jonesom.

- Prvo smo je gledali kako koristi Kanyea za vlastiti napredak u modnome svijetu, a sad joj Van Jones pomaže u napredovanju u pravnim krugovima... Ovo je njezin 'Plavuša s Harvarda' trenutak! - komentirali su tviteraši.

Otkako su u veljači podnijeli zahtjev za razvod sedmogodišnjeg braka, u kojemu su dobili četvero djece, Kanye je prijateljima otkrio kako u budućnosti "želi izlaziti s umjetničkom i kreativnom dušom s kojom će moći razgovarati na istome jeziku".

- Dosta mu je svijeta influencera - otkriva izvor blizak kontroverznom glazbeniku.

S druge strane, Kim i Van dijele zajednički interes za reformu kaznenog pravosuđa, a u prilog tvrdnjama o njihovoj romansi ide i činjenica da se CNN-ov politički komentator, inače otac dvoje djece, 2019. razveo od supruge Jane Carter, s kojom je proveo 14 godina.

- Van Jones je dobar izbor. Pametan je i stabilan muškarac, kvalitetan čovjek koji ima vlastiti novac. Bili bi lijep par, baš si nekako pašu - komentirali su Kimini fanovi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 07:45