PROBLEMATIČNI REPER

Kim Kardashian iskreno o Kanyeovim sumanutim potezima: On je briljantna, ali komplicirana osoba

Kim nikad ranije nije ispričala kako Kanyeovo ponašanje djeluje na obitelj, ali sada se otvorila
 Richard Ellis/Upi/Profimedia

Nakon što je Kanye West u Južnoj Karolini, otkud je krenuo u bizarnu predsjedničku kampanju, priredio pravi cirkus, o svemu se oglasila njegova supruga Kim Kardashian West, piše BBC.

Ona je, naime, na Instagramu iskreno progovorila o njegovom navodnom živčanom slomu.

- Kao što mnogi od vas znate, Kanye ima bipolarni poremećaj. Svi koji se bore s tim ili imaju blisku osobu koja se bori, znaju koliko je to nevjerojatno komplicirano i bolno - napisala je Kim.

Ustvrdila je i da je Kanye "briljantna, ali komplicirana osoba" koja "uz pritisak da bude tamnoputi umjetnik osjeća bol zbog gubitka majke te se nosi s pritiskom izolacije pojačanim njegovim bipolarnim poremećajem". Tvrdi i da se njegove riječi ponekad ne poklapaju s njegovim namjerama.

Napisala je i da nikada javno nije govorila o tome kako njegovo ponašanje i mentalno zdravlje utječe na njihovu obitelj jer je htjela zaštittii njihovu djecu i Kanyeovo pravo na privatnost.

- Danas osjećam da moram komentirati jer postoje stigma i neshvaćanje mentalnih bolesti.

- Oni koji razumiju mentalne bolesti ili kompulzivno ponašanje znaju da je obitelj bespomoćna osim ako je riječ o maloljetniku - piše, između ostalog, Kim Kardashian.

Navodi i da život s bipolarnim poremećajem ne umanjuje Kanyeove snove i kreativnost, "bez obzira na to kako se velikima i neuhvatljivima činili drugima".

- To je dio njegove genijalnosti kojoj smo svjedočili, brojni njegovi snovi su se ostvarili - istaknula je Kardashian.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 19:18