NA TJEDNU MODE

Kim Kardashian na modnoj reviji zaintrigirala jednim detaljem: ‘Namjerno je to napravila! Pazite, evo nam novog trenda‘

Kim Kardashian je atraktivnu haljinu uparila s nude manikurom, a svoju dugu crnu kosu je svezala u visoki rep

Kim Kardashian

 Dede/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Dede/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Kim Kardashian je u nedjelju prisustvovala Balenciaginoj reviji na Pariškom tjednu mode, a za tu je prigodu odjenula elegantnu crnu haljinu od čipke. Iako je haljina istaknula njene obline i impresivnu liniju, pažnju je privuklo nešto sasvim drugo - etiketa sa cijenom haljine koja je visjela niz leđa reality zvijezde.

image

Kim Kardashian

Dede/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Dede/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Naime, 43-godišnja Kim izgledala je glamurozno u kreaciji od prozirne čipke na dizajnerovom predstavljanju kolekcije za jesen/zimu 2024.-2025., a dok je isprobavala haljinu u videu objavljenom na njezinom Instagram Storyju, nije bilo sporne etikete. Čini se da je kreativni direktor Demna Gvasalia vratio tu etiketu s cijenom tik prije dolaska Kardashian na crveni tepih kao modni detalj.

image

Kim Kardashian

Jm Haedrich/Sipa Press/Profimedia/Jm Haedrich/sipa Press/profimedia

Reality zvijezda atraktivnu je haljinu uparila s nude manikurom, a svoju dugu crnu kosu je svezala u visoki rep. Iako za ovaj događaj nije odlučila nositi nakit, nosila je malenu torbicu.

Iako je sve izgledalo kao da je Kim zaboravila odrezati svoju etiketu, pokazalo se da je taj neuobičajeni dodatak bio namjeran.

image

Kim Kardashian

Dede/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Dede/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Manekenke su se na pisti pojavljivale s istom Balenciaga etiketom koja je visjela niz kreacije koje su nosile, a Kardashian ih je promatrala iz prvog reda, prenosi Page Six.

- Kim Kardashian nosila je Balenciaginu haljinu i namjerno ostavila oznaku s cijenom! Očekujte da će ovo postati novi modni trend - napisao je jedan obožavatelj na Twitteru.

- Nije li uvijek nosila etiketu? - našalio se drugi korisnik X-a, bivšeg Twittera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 13:53