IZAZOVI JEDNE MAJKE

Kim Kardashian otvoreno progovorila o ljubavi nakon vijesti o Kanyevoj novoj ženidbi

Kim Kardashian je gostovala u Jay Shettyjevom podcastu ‘On Purpose‘ gdje je otvoreno razgovarala o izazovima s kojima se susreće

Kim Kardashian s djecom

 /Instagram/kimkardashian

Kim Kardashian, poznata reality zvijezda, otvoreno je govorila o svojoj ulozi majke i izazovima s kojima se suočava. Istaknula je da je majčinska krivnja jedan od najtežih aspekata roditeljstva s kojima se susreće. Osjećaj krivnje dolazi kada se suočava s situacijama u kojima ne može riješiti probleme ili promijeniti nešto za svoju djecu. Kim je priznala da se ponekad osjeća kao najgora majka kad se događaju problemi ili sukobi među djecom, a ona ne zna kako ih riješiti. Otkrila je kako ona i njene prijateljice često razgovaraju i podržavaju jedna drugu tijekom tih trenutaka kada se osjećaju nesigurno kao majke.

42-godišnja zvijezda realityja je rekla da voli ideju "stvaranja života s nekim", ali je istaknula da će si uzeti vremena nakon što je prije šest mjeseci okončala razvod s repreom Kanye Westom. Muzičar, koji ima 45 godina, od tada je prešao preko veze s Kim i oženio se arhitekticom Yeezyja, Biancom Censori, na intimoj ceremoniji u siječnju.

Unatoč izazovima, Kim je istaknula da je duboko posvećena majčinstvu i da se trudi pružiti ljubav, podršku i stvaranje kvalitetnih životnih trenutaka svojoj djeci.

Kim je istaknula da nije usamljena iako je slobodna, jer je tijekom gostovanja u Jay Shettyjevom podcastu "On Purpose" rekla da ima "toliko toga što se događa" .

- Mislim da ću uvijek biti beznadna romatičarka, uvijek ću željeti biti zaljubljena i definitivno voljeti dijeliti svoj život s nekim, odgovorila je na pitanje hoće li se ponovo zaljubiti.

- Sigurno ću si uzeti vremena i mislim da postoji toliko faktora, pogotovo kada imate djecu, i treba biti svjestan ljudi koji ulaze u vaš život, nadodala je Kim.

Kimine izjave dolaze nakon što je Kanyeova nova supruga potvrdila da su u braku nakon nekoliko mjeseci nagađanja. Par se vjenčao u siječnju na privatnoj ceremoniji, ali su izvori rekli da nisu podnijeli zahtjev za vjenčani list.

U novom TikTok videu, 27-godišnja arhitektica Yeezyja snimljena je kako razgovara s muškarcem u trgovini odjećom, koji je kako izgleda, bio zainteresiran za nju te je zatražio njen broj. Bianca se smiješila kad mu je odgovorila: "Udata sam!"

U drugom dijelu Jay Shettyjevog podasta, Kim je otvoreno govorila o tome koliko je plakala nakon što je osjetila krivicu kao majka. Kim ima četvero djece sa svojim bivšim suprugom - North (9), Sainta (7), Chicago (5) i Psalma (4).

- Majčinska krivnja je vjerojatno najteža stvar, rekla je Kim.

- Osjećate se kao najgora majka ako se nešto događa i ne možete to popraviti, nemate pojma kako promijeniti situaciju, vaša djeca se svađaju, bilo što. Moje prijateljice i ja si šaljemo poruke i doslovno plačemo. Treba ići prema njima, ali ponekad je toliko teško, priznala je Kim.

Na kraju razgovora, Kim je zaključila kako, unatoč izazovima majčinstva i emocionalnim trenucima, uvijek je prisutna ljubav prema svojoj djeci i želja da im pruži najbolje iskustvo odgoja. Njena otvorenost o majčinskoj krivnji i romantičnim nadama pokazuje da je, unatoč životnim prekretnicama, Kim odlučna u svojoj posvećenosti ljubavi i obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 02:20