REALITY ZVIJEZDA

KIM KARDASHIAN PRIZNALA DA JE BILA NA ECSTASYJU KADA JE SNIMILA KUĆNI PORNIĆ 'Svi to znaju, pa pogledajte kako mi se vilica tresla'

 INSTAGRAM

Zvijezda reality televizije, Amerikanka Kim Kardashian (38), u nedjeljnoj je epizodi emisije Keeping Up With The Kardashians priznala da je u svojim 20-ima eksperimentirala s drogama te da je bila na ecstasyju kada se udala za glazbenog producenta Damona Thomasa i kada je bila s bivšim dečkom, glazbenikom Ray J-jem, piše Daily Mail.

"Prvi put kad sam se udavala bila sam na ecstasyju. Jednom sam ga uzela i udala sam se. Kad sam ga ponovno uzela, snimila sam kućni porno film", rekla je Kardashian sestri Kendall Jenner i Scottu Disicku, bivšem dečku svoje sestre Kourtney. Disicka je to priznanje iznenadilo. "Apsolutna istina. Svi to znaju. Mislim, može se vidjeti kako mi se vilica tresla", nastavila je Kardashian.

Obožavatelji reality zvijezde odmah su pohrilili na društvene mreže kako bi komentirali Kardashianino priznanje. "Wow, priznanje Kim Kardashian da je uzimala droge i da je bila na drogama kada je snimila kućni pornić epsko je. To te čini pristupačnom. Hvala ti što si transparentna kao i uvijek", napisala je jedna korisnica. "Kim Kardashian na ecstasyju? Ne znam zašto sam toliko iznenađena, ali jesam", dodala je druga.

"Wow. Izvrstan utjecaj na djevojke koje idoliziraju Kim Kardashian. Ona se drogira i snimi kućni pornić. Djevojke, ovako se postaje poznatom osobom. Nešto čemu treba težiti", rekla je treća. "Kim Kardashian je poznata po širenju nogu i konzumiranju ilegalnih droga. Odvratno", nadovezao se četvrti korisnik.

Kim Kardashian i producent Damon Thomas, koji od 2000. godine radi R&B i pop glazbu sa svojim suradnikom Harveyjem Masonom mlađim te surađivao s Pink, Lionelom Richiejem, Justinom Timberlakeom i Chrisom Brownom, vjenčali su se u tajnosti 2000. godine. Thomas i Kardashian razveli su se 2004. godine te su kao razlog naveli nepremostive razlike. Daily Mail piše da je Thomas tukao Kardashian.

Kardashian i Ray J snimili su svoj kućni pornić 2003. godine. Snimka je četiri godine kasnije objavljena te je uvelike doprinijela slavi koju Kardashian danas uživa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. srpanj 2024 20:53