MALO SE POČASTILE

Kim Kardashian prošetala noseći torbu od 100 tisuća dolara, a njezina kći (10) od ‘samo‘ 7900 dolara...

Kim i North dijelile su trenutke sa svog luksuznog putovanja u Tokiju na društvenim mrežama

Kim Kardashian

 Instagram/

Kim Kardashian i njezina kći North West (10) otputovale su u stilu u Japan. Po povratku u SAD majka i kći, piše Daily Mail, iskrcale su se iz svog privatnog aviona vrijednog 150 milijuna dolara noseći ponosno skupe dizajnerske torbe. Reality zvijezda i poduzetnica, u ruci je držala prema svemu sudeći Birkin torbu od krokodilske kože koja se procjenjuje da vrijedi od 60.000 do više od 100.000 dolara.

Iako nije ni približno skupa kao torba njezine majke, North se mogla vidjeti kako nosi iznimno traženu Louis Vuitton Takashi Murakami Cherry Duffle torbu za koju se navodi da vrijedi oko 7900 dolara.

North, najstarija od Kiminih četvero djece, držala se uz majku od trenutka kada su počeli izlaziti iz aviona, kroz zračnu luku, sve dok nisu stigli do automobila koji ih je čekao. Kad su zamijetile da ih čekaju fotografi, djevojčica, već naviknuta na medijsku pažnju, nekoliko puta im je pokazala znak mira, a za kraj i iz zezancije pozirala. Inače, tijekom njihova posjeta Japanu, osnivačica Skimsa je puno kupovala, što je uključivalo i zaustavljanje u Chanelu gdje je uzela ružičastu prošivenu Chanel torbicu koja se prodaje za 8650 dolara.

Kim i North dijelile su trenutke sa svog putovanja u Tokiju na društvenim mrežama, pokazujući kako uživaju u svom luksuznom odmoru. Uz North, Kim Kardashian i bivši Kanye West također su roditelji sinova Sainta (7) i Psalma (4) te kćeri Chicago (5).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:39