URNEBESNO

Kim Kardashian zapalila društvene mreže: Morate vidjeti usporedbu koja je mnoge nasmijala

Kim Kardashian na Met Galu stigla je u nesvakidašnjem izdanju te šokirala okupljene
Kim Kardashian
 Eduardo Munoz Alvarez/AFP

Ako netko zna napraviti dobar performans, onda je to reality zvijezda Kim Kardashian. Kim je na Met Galu stigla u nesvakidašnjem izdanju te šokirala okupljene. Pojavila se u crnom izdanju, a na glavi je imala masku koja joj je kompletno prekrivala lice. U njezinoj pratnji bio je i muškarac čiji je identitet također ostao skriven iza maske. I dok su obožavatelji odmah počeli šuškati da je Kimina pratnja bivši suprug Kanye West, strani mediji otkrili su da je ipak riječ o kreativnom direktoru Balenciage, Demni Gvasaliju.

No, Kim Kardashian ni ovog puta nije mogla izbjeći šale na svoj račun. Tako su je korisnici Twittera usporedili s dementorom iz knjige i filmova o Harryju Potteru. Riječ je o bićima tame koja se hrane radosnim ljudskim osjećajima, a njihove žrtve tada se prisjećaju svojih najgorih uspomena. Imaju obličje slično ljudskom, nemaju oči, a na mjestu gdje bi im trebala biti usta, nalazi se veliak rupa koju koriste za isisavanje duša žrtava.

Jedan je korisnik Twittera čak napravio foto-usporedbu, koja je nasmijala mnoge, a drugi je napisao: "Jako podsjeća na Harryja Pottera i darove smrti."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:18