POMALO JEZIVO

Kim od muža dobila poklon kakav Hollywood još nije vidio, nakratko je ‘oživio‘ njen pokojni otac

U snimci je Robert Kardashian poslao posebnu poruku svojoj najstarijoj kćerki, a između ostalog je jako pohvalio njezina supruga.
Kim Kardashian, Kanye West i hologram Roberta Kardashiana
 Afp, Instagram

Kim Kardashian West dobila je od svog supruga Kanye Westa vrlo originalan i nekonvencionalan, ali pomalo sablastan poklon za 40. rođendan.

Suprug glazbenik joj je poklonio hologram njezinog pokojnog oca Roberta Kardashiana, poznatog odvjetnika, koji je tragično preminuo u 59. godini od raka jednjaka prije 17 godine.

Kim Kardashian video je podijelila na Instagramu napisavši kako joj je Kanye darovao najpažljiviji poklon koji je ikada mogla dobiti te da ne može riječima opisati što to znači za nju, njezine sestre i brata.

Na Instagramu je napisala da je to poklon za pamćenje koji će trajati cijeli život, za razliku od mnoštva njezinih štovatelja koji misle da je poklon čudan i pomalo zastrašujući, pogotovo u jednom dijelu.

U dvipolmintnoj snimci Robert Kardashian oživio je u virtualnom svijetu i poslao posebnu poruku svojoj najstarijoj kćerki, a između ostalog je jako pohvalio njezina supruga.

- Sretan rođendan Kimberly, pogledaj se, imaš 40 godina, kako si odrasla. Izgledaš predivno, baš kao kada si bila malena djevojčica. Čuvam tebe i tvoje sestre, brata i djecu svaki dan. Ponekad vam dajem do znanja da sam tu negdje, poručio je hologram.

- Sjećaš li se kako sam te svaki dan vozio u školu u mom malom Mercedesu i kako smo slušali pjesme zajedno, prisjetio se i počeo plesati na taktove hita iz 1961. godine 'Who Put The Bomp' Barryja Manna.

Potom se obratio Kim ozbiljnijim tonom.

- Jako se ponosim kakva si žena postala Kimberly i svime što si postigla. Sav tvoj naporni rad i svi poslovni projekti koje si izgradila su nevjerojatni. Najviše me zadivila predanost želji da ostaneš odvjetnica, rekao je sa smješkom.

- To je dugačak i težak put, ali isplati se. Ja sam s tobom svaki korak na tom putu.

Robert Kardashian poznati je kalifornijski odvjetnik koji je pomogao obraniti O.J. Simpsona tijekom suđenja za ubojstva Nicole Brown Simpson i Rona Goldmana 1995. godine.

Hologram Roberta također je istaknuo je da je ponosan na Kim jer često iskazuje potporu armenskom narodu, odakle je porijeklom njegova obitelj.

A potom je uslijedila poruka o njezinu suprugu Kanyeu Westu, koji je zadnjih mjeseci zbog bizarnih ispada u javnosti izazvao dramu u obitelji Kardashian.

- Ali najvažnija stvar kojoj sam svjedočio je kako stvaraš obitelj. Udala si se za naj, naj, naj, najgenijalnijeg čovjeka na cijelom svijetu, Kanye Westa. Ti si naj, naj, naj, najdivnija majka svojoj djeci. Ti si savršena. Samo nastavi raditi kao i do sada. TI si predivna duša. Znaj da sam jako ponosan na tebe i da ću uvijek biti s tobom, poručio je.

Korisnici na Twitteru mahom se rugaju Kanyeu West jer je iskoristio hologram kako bi sam sebi laskao.

KIm Kardashian svoj je poklon navodno dobila za vrijeme nedavnog puta na privatni otok Marlona Branda na Tahitiju, gdje je organizirala proslavu rođendana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 19:15