PROPALI BRAK

Kim otkrila kako je prebrodila razvod od Kanyea Westa: ‘Učila sam od svojih roditelja‘

‘Ona sada zna kakvu moć ima u sebi, za razliku od prijašnje sebe koja je mislila da je moć u tuđim rukama‘

Kim Kardashian

 Michael Tran/Afp

Kim Kardashian kaže da joj je razvod mame Kris Jenner od njezinog pokojnog oca, Roberta Kardashiana starijeg, pomogao da "preživi vlastiti razvod" od bivšeg supruga Kanyea Westa.

Ova 43-godišnja zvijezda reality showa “The Kardashians” podnijela je zahtjev za razvod od repera nakon sedam godina braka 2021. godine. Par inače ima i četvero djece: North (10), Sainta (7), Chicago (5) i Psalma (4).

image

Kim Kardashian

Michael Tran/Afp

Kraseći naslovnicu GQ-ovog godišnjeg izdanja ("Muškarac godine"), osnivačica Skimsa rekla je da su njezini roditelji bili zaslužni za to da se ona i njezina braća i sestre osjećaju "voljeno i saslušano" tijekom razvoda, što je nju potaknulo da učini isto za svoju djecu.

- Razmišljala sam o tome kako su se moji roditelji nosili s nama - rekla je, prenosi Page Six.

- Samo se sjećam da su bili otvoreni... U konačnici, ono što je važno je da se djeca osjećaju voljeno i saslušano. Želite biti osjetljivi jer su oni samo djeca, a razvod je težak bez obzira na dob - dodala je. Inače, Kardashiani su se razveli 1991. godine, nakon nevjere majke Kris. Tako je završio njihov 13-godišnji brak.

image

Kim Kardashian i Kanye West

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Tijekom braka par je dobio četvero djece - Kourtney (44), Kim, Khloé (39) i Roberta Jr. (36).

- U redu je pokazati svoju ranjivu stranu, no nikad ne smijete naginjati na negativnu stranu - rekla je Kim. Nakon raspada vlastitog braka s Kanyeom, Kim je rekla da se okrenula terapiji kako bi uspjela prebroditi razlaz na najbolji način za svoju djecu.

- Imam terapeuta koji se bavi samo dječjom psihologijom i s kojim razgovaram kako bih dobila najbolje savjete o roditeljstvu - rekla je Kim Kardashian te istaknula kako se ponekad osjeća izazovno zbog roditeljstva. Doduše, naglasila je kako ima najbolju grupu prijatelja s kojom razgovara o svemu i naziva to "najboljom terapijom".

Jedna od njenih najboljih prijateljica, Allison Statter, otkrila je za strane medije koliko je Kim bilo teško proći kroz razvod, ujedno njezin treći, pred očima javnosti.

- Znam koliko se bojala to učiniti. Jer je duboko u sebi željela da njezina obitelj ostane na okupu. Bila sam vrlo ponosna na nju kako je ostala jaka - tvrdi Allison, dok je s druge strane Kimina sestra Khloé rekla da je Kimino samopouzdanje "značajno poraslo" otkako je ponovno slobodna.

- Ona sada zna kakvu moć ima u sebi, za razliku od prijašnje sebe koja je mislila da je moć u tuđim rukama - dodala je mama dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 13:19