NIJE JOJ LAKO

Kim proživljava krizu modnog identiteta bez Kanyea: ‘Usporedio me s Marge Simpson, dobila sam napad panike‘

Unatoč modnoj krizi identiteta, Kim je sigurna u svoju odluku o razvodu od Kanyea Westa

Kim Kardashian

 Profimedia

Kim Kardashian (41) priznala je krizu modnog identiteta nakon što je Kanye West izjavio da je njezina karijera gotova te joj usporedio odjeću s Marge Simpson. Kanye ju je godinama stilizirao, a Kim sada priznaje da ima napade panike jer joj prekid otežava situaciju s odijevanjem.

U posljednjoj epizodi The Kardashians, reality zvijezda otkrila je da je otišla na prvi event bez 'stilista' Kanyea, koji je naknadno komentirao situaciju, rekavši da je njezina karijera gotova. Usporedio je haljinu koju je nosila s onom koju je nosio lik iz Simpsona, Marge Simpson. Požalio se i da ju je NBC-jeva emisija 'Saturday Night Live' natjerala da kaže da se razvodi od Kanyea, te da on odbija potpisati papire za razvod.

- Mislim da se sad pitaš tko si ti zapravo, rekla joj je sestra Kourtney, na što je Kim odgovorila kako se slaže te da joj je Kanye često davao savjete, a za neke ga još uvijek želi pitati.

image

Kanye West i Kim Kardashian

-/Mondadori/Profimedia

Kim je tijekom šetnje s drugom sestrom Khloe otkrila da je Kanye bio ljut zbog šale u kojoj je upotrijebila riječ 'razvod', a ne da je jednostavno podnijela zahtjev za razvod, te je bio ljut što ga je nazvala reperom, rekavši da je njegova karijera u fazi gdje je on mnogo više od toga.

Kim i Kourtney komentirale su cijelu situaciju s razvodom - naime Kayne još uvijek nije potpisao papire za razvod,a zadnji puta kad ga je Kim pitala u čemu je problem on je rekao kako ih neće potpisati jer ne želi razvod.

Nikad sigurnija u želju za razvodom

Kim priznaje da je oduvijek bila zaštitnički nastrojena prema Kanyeu i da nije dijelila puno negativnih stvari u showu jer je smatrala da to nije fer prema njemu.

- Kad bih ja radila nešto u reality showu, onda je govorio kako se usuđujem pričati o tome. A on je mogao napraviti pjesmu o tim stvarima i govoriti kako je to kreativno. Uvijek se dvije različite strane izražavaju na dva različita načina, i jedna se poštuje, a druga ne, rekla je Kim i dodala kako je sigurna u svoju odluku o raskidu te da taj odnos nije bio pravi za nju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 02:51