‘NAJVEĆI BLAGOSLOV‘

Kitio svirače, poderao majicu, pjevao... Miloš Biković cijelu noć slavio rođenje sina!

Nakon što se proslavio u srpskom filmu ‘Južni vetar‘ i ruskom ‘Slugi‘, Biković svoje uspjehe nastavlja nizati

Miloš Biković slavi rođenje sina

 Instagram/ Miloš Biković/

Kitio je svirače, poderali su mu majicu, pjevao je iz svega glasa... Tako je zvijezda "Južnog vetra", Miloš Biković, proslavio sretnu vijest. Glumac je sa zaručnicom Ivanom Malić dobio prvo dijete, dječaka Vasilija. Malić je rodila u privatnoj bolnici u Beogradu, a srpski mediji prenijeli su da se osjeća dobro.

"Moja braća Cigani mi kažu ‘imaš cigansku dušu‘ i to mi je jedan od najljepših komplimenata. Volim ih jer je duša danas deficitarna roba", počeo je glumac svoju objavu. Svojim je pratiteljima objasnio da se majica kida kada postaneš otac jer to simbolizira početak novog života, ne samo djetetovog, već i očevog.

"Rođendan nije ni počeo, a ja sam svoje poklone već dobio. Dobio sam NJEGA... Najveći blagoslov od svih", napisao je regionalni, ali i svjetski poznati glumac. Nakon što se proslavio u srpskom filmu "Južni vetar" i ruskom "Slugi", Biković svoje uspjehe nastavlja nizati.

Naime, glumac je dobio ulogu u seriji "The White Lotus" čije snimanje treće sezone počinje ove veljače. Uz njega će zaigrati i Leslie Bibb, Carrie Coon, Dom Hetrakul, Jason Isaacs, Michelle Monaghan, Parker Posey, Natasha Rothwell i Tayme Thapthimthong.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 17:39