KĆI JE S OCEM

Kličkova bivša progovorila o ovisnosti i gubitku skrbništva: ‘Bila je to najteža stvar koju sam morala učiniti‘

Panettiere je otvorila dušu i progovorila o ‘vrlo uznemirujućem‘ iskustvu odricanja skrbništva nad svojom kćeri

Hayden Panettiere

 Rolf Vennenbernd/Dpa Picture-alliance Via Afp

Glumica Hayden Panettiere bila je u braku s bivšim profesionalnim boksačem Vladimirom Kličkom do 2018., a sada je po prvi put detaljno progovorila o skrbništvu nad njihovim jedinim djetetom, 7-godišnjom kćeri Kayom.

U novoj epizodi ‘Red Table Talka‘ Jade Pinkett Smith, Panettiere je otvorila dušu i progovorila o ‘vrlo uznemirujućem‘ iskustvu odricanja skrbništva nad svojom kćeri. Također je priznala da se borila s ovisnošću o alkoholu i tabletama u to vrijeme i da to pitanje skrbništva nije bilo ‘za raspravu‘.

"U početku mi taj postignuti dogovor nije djelovao kao najbolja stvar za moju kćer jer nije bilo rasprave. Da mi je Kličko došao i rekao kako misli da bi zbog toga gdje se trenutno nalazim i zbog problema koje imam bilo najbolje da ona bude s njim neko vrijeme, rekla bih u redu, to ima smisla, shvaćam, doći ću k vama u posjet", rekla je Panettiere i dodala da je Kličko dobio puno skrbništvo nad njihovom kćeri.

"Najgore mi je bilo potpisati te papire, previše srcedrapateljski, najteža stvar koju sam ikad morala napraviti u životu... Htjela sam raditi na sebi, ozdraviti. I kada mi bude bolje, mislila sam kako će se stvari promijeniti i ona će moći doći k meni i ja ću posvetiti svoje vrijeme njoj, ali to se nije dogodilo", rekla je glumica.

"Zbog načina na koji je to bilo učinjeno, bilo je vrlo uznemirujuće. Bila je to najteža stvar koju sam mogla učiniti. Ali bila je to najbolja stvar za moju kćer, da se uvjerim da je dobro, da se mogu brinuti sama o sebi i da joj mogu biti dobra mama. A ponekad to znači da morate otpustiti neke stvari", dodala je.

U srpnju je progovorila o svom odnosu sa kćeri tijekom jednog intervjua za magazin People. "O moj Bože, to dijete je izašlo iz mene, ali je ona pametnija od mene. I bit će viša od mene", rekla je glumica smijući se.

image

Vladimir Kličko i Hayden Panettiere

Jens Kalaene/Dpa Picture-alliance Via Afp

Iako su se razišli, Hayden i Kličko ostali su u dobrim odnosima i zajedno odgajaju kćerkicu, koja je ostala s tatom u Ukrajini te ju on odgaja. Panettiere ih često posjećuje, a redovito se čuju i putem FaceTime aplikacije. Kada je uslijedila ruska invazija na Ukrajinu, bivši boksač kćer je odveo iz zemlje.

"I dalje poštujemo jedno drugo te smo dobri prijatelji. Nemate se priliku često naći u ovakvoj situaciji, tako da je i za nas sve ovo novo. No mislim da smo napravili dobar posao", rekla je glumica u jednom intervjuu 2019. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:37