KRALJICA POPA

Koga briga za kritike na račun izgleda! Madonna objavila novi video koji izaziva nevjericu kod njezinih fanova

Pomicala je ruke oko lica prije nego što se okrenula i stavila desnu ruku na donji dio leđa

Rasplesana Madonna

 Instagram/screenshot

Nakon što se našalila na račun svog natečenog lica i postala fokus brojnih komentara zbog svojih pomalo neobičnih videa na društvenim mrežama, kraljica popa Madonna pokazala je da i dalje zna twerkati, piše Page Six.

Slavna pjevačica je objavila video na TikToku u kojem pleše uz pjesmu reperice Big Boss Vette, "Pretty Girls Walk". Kraljica popa je zurila u kameru dok je koračala prema njoj i zavodljivo pomicala ruke oko lica prije nego što se okrenula i stavila desnu ruku na donji dio leđa uz nekoliko vještih twerkova.

U najnovijem videu, koji će isto uznemiriti neke koji su zgroženi njenim ponašanjem, 64-godišnja glazbena ikona pleše u plavoj trenirci marke "Balenciaga". Ispod je imala crnu dolčevitu, široke i poderane plave traperice s crnim prozirnim hulahopkama, crne rukavice bez prstiju, naušnice s križem i crnu šiltericu.

Prošlog je tjedna Madonna najavila Kim Petras i Sama Smitha prije izvedbe pjesme "Unholy" na dodjeli Grammyja, a gledatelji su kritizirali njezino “potpuno novo lice” za koje tvrde da je pretrpjelo previše estetskih zahvata i botoksa.

image

Madonna na dodjeli Grammyja

Frazer Harrison/Getty Images/Profimedia

- Jeste li vidjeli Madonnu na dodjeli Grammyja? Koji je vrag s njezinim licem? Izgledala je monstruozno i šokantno - stoji u jednom tweetu.

Podsjetimo, Madonna je i ranije već bila na meti kritika kada je objavljivala videe koje su brojni njeni pratitelji smatrali neprimjerenima za nju i njenu dob.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:55