GUŠTA U LUKSUZU

Koktel u ruci, bujne grudi, ružičasti bikini - da, to je Demi Rose, zvijezda OnlyFansa i odmara na Ibizi

Britanska ljepotica danas uživa u luksuzu, ali život ju nije mazio, a nedavno je izgubila oba roditelja

Demi Rose odmara na Ibizi

 /Instagram/ Demi Rose

Britanski model Demi Rose (28) zbog njezine zanosne ljepote prati čak 20,2 milijuna ljudi na Instagramu. Ponovno je oduševila svoje pratitelje i ubrzala im puls fotografijama besprijekorne figure u blistavom bikiniju. Na fotografijama Demi odmara na Ibizi uz čašu pića na terasi hotela s pogledom na planine i more. Bujne grudi istaknula je svjetlucavim ružičastim bikinijem koji je uparila s minicom iste boje. Izgled je upotpunila parom crnih štikli s velikom mašnom. Demi se odlučila za suptilnu šminku s rumenilom koje joj naglašava obraze i tamnim nude ružem, a kosu je stilizirala u valove.

Ova objava jedna u nizu u kojima manekenka oduševljava svoje pratitelje svojim seksi fotografijama na kojima je oskudno odjevena. Iako se čini samopouzdanom, nije oduvijek bilo tako, a svoju sadašnju karijeru modela smatra blagoslovom.

„Oduvijek sam željela se baviti modelingom i kada sam to postigla, smatram to blagoslovom jer sam odrastala u okruženju koje me maltretiralo i nisam imala puno prijatelja”, izjavila je Demi za Radio 1 Newsbeat, prenosi Daily Mail.

Teško odrastanje prethodilo je još jednom takvom periodu za Demi. Netom prije pandemije u 2019. oboje Deminih roditelja je umrlo, a ona je puno razmišljala u tom tužnom periodu života.

"Godinama sam objavljivala online i većina mojih fotografija je besplatna, samo neke su plaćene suradnje, ali nisam mogla prikladno naplatiti svoj sadržaj", rekla je o motivaciji zbog koje je otvorila OnlyFans profil. Tamo je svoje sadržaje naplaćivala obožavateljima po cijeni od 22,22 dolara mjesečno ili 119,99 dolara za pola godine. Zatim je donijela odluku da će ukinuti pretplatu na svoj profil na neko određeno vrijeme.

Ona nije jedina poznata osoba koja koristi OnlyFans platformu, već tamo se mogu vidjeti sadržaji glumice Belle Thorne, reperice Cardi B i glumice Dannielle Westbrook.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:57