PUNO JE ULOŽILA

Koliko je Prijović zaradila na 5 koncerata u Osijeku? U pitanju je pravo bogatstvo: ‘Savjetovali su joj da smanji troškove...‘

Pišu srpski mediji kako je Aleksandri Prijović ostalo pola milijuna eura zarade nakon pet koncerata u Osijeku

Aleksandra Prijović održala četvrti koncert u Gradskom vrtu Osijek

 Ivan Peric/Cropix

Pjevačica Aleksandra Prijović održala je niz od pet koncerata u Osijeku, a posljednji je bio sinoć, 18. veljače. Navodno je od ovih pet koncerata zaradila pola milijuna eura, piše Mondo.

Nadalje navode kako bi zaradila još više da nije uložila puno u kostime, scenu i koreografiju.

image

Aleksandra Prijović održala peti koncert u Gradskom vrtu

Ivan Peric/Cropix

"Prija bi zaradila milijun eura da nije uložila pola tog iznosa u produkciju, ozvučenje, osvijetljenje... Samo za stilista, odjevne kombinacije i kompletan tim koji je zadužen za njezin izgled izdvojila je više od 50.000 eura! Surovi je profesionalac i ne žali sredstva samo kako bi sve bilo perfektno i kako bi publika s njezinog koncerta otišla sretna. Zbog toga je trenutno najpopularnija, najuspješnija i najplaćenija naša pjevačica", rekao je izvor.

image

Aleksandra Prijović održala četvrti koncert u Gradskom vrtu Osijek

Ivan Peric/Cropix

"Mnogi su joj savjetovali da smanji troškove i angažira jeftiniju produkciju, da iznajmi skromniju opremu, da ne kupuje kostime od po 10.000 eura, ali ona nije željela ni čuti za to. Svjesna je činjenice da živi svoj najveći san koji joj se možda više nikada neće ponoviti, želi da zauvijek iza njezinih koncerata ostanu video snimke kao svjedočanstvo jednog vremena i njezinog vrtoglavog uspjeha", dodao je izvor za medije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. ožujak 2024 16:59