MISTERIJ STOLJEĆA

Koliko prstiju na nogama ima Kim Kardashian? Slike s rođendana šokirale fanove i stvorile teorije

Njeni pratitelji analitički pregledavaju svaku fotografiju, zumirajući stopala, kako bi potvrdili šuškanja da je Kim – polidaktil
Rođendanska proslava Kim Kardashian
 Twitter/AFP; kolaž

Koliko prstiju na nogama ima Kim Kardashian?

To pitanje svako toliko zaintrigira njene pratitelje koji analitički pregledavaju svaku njenu fotografiju, zumirajući stopala, kako bi potvrdili šuškanja da je Kim – polidaktil - osoba koja ima više od normalnog broja prstiju na šakama ili stopalima.

Iako je već jednom dokazivala da na svakom stopalu ima pet prstiju kako bi uništila teorije zavjera, njeni su se prsti opet našli u fokusu.

image
Rođendanska proslava Kim Kardashian
Twitter/AFP; kolaž

Fotografije s njenog 40. rođendana, kojeg je tako “ponizno” i “vrlo zahvalno” za svoj “luksuzan život” proslavila u krugu najbližih (više od 30-ak ljudi) na privatnom otoku usred pandemije koronavirusa (bez pridržavanja epidemioloških pravila, nošenja maski i držanja razmaka), nisu kontroverzne samo zbog neprimjerenosti u ovom trenutku (za što su je pratitelji na društvenim mrežama već oštro prozvali) već i zbog jednog malenog detalja. Njenih prsti.

- Zašto Kim ima šest prsti i zašto ova fotografija već nije u trendingu – zapitao se jedan šokirani korisnik Twittera zamijetivši taj sićušan detalj.

Naime, na fotografiji s rođendana koju je Kim u utorak objavila na Instagramu, prikazana je Kim kako se šepuri na prolazu kroz plažu do restorana uz svoju najbolju prijateljicu La La Anthony (39).

Starleta je uz pripijenu narančastu haljinu s uzorcima obukla japanke tako svima jasno pokazavši svoje (sporne) prste na nogama.

image
Instagram

I doista, ako bolje pogledate fotografiju, čini se da na lijevom stopalu ima šesti prsti.

image
Instagram

No, neki pak imaju objašnjenje za ovaj slučaj. Na Twitteru postoje ljudi s uvjerenjem da se samo radi o nespretnoj igri svjetla i sjene, ali i oni koji tvrde da to nije zapravo šesti prst već da su se starleti uske, vrtoglavo visoke i nezgrapne cipele s potpeticom koje često nosi urezale toliko duboko u kožu stopala pa se čini kao da ima šesti prst.

image
Instagram; kolaž

U videozapisu kojeg je podijelila 9. rujna na Instagram Storyjima (koji nestaju nakon 24 sata, ako se ne spreme), Kim je teoriju da ima višak prstiju na nozi nazvala 'stvarno divljom'.

- Svi misle da imam šest prstiju i to je stvarno divlje - rekla je snimajući stopalo.

Nakon što je prebrojala nožne prste, primijetivši da ih ima samo pet, istaknula je da je to dio bočne i donje strane stopala koji kad se gurne u otvorenu cipelu na prstima može izgledati kao dodatni prst.

image
Jean-baptiste Lacroix

Objasnila je da joj cipele ponekad stisnu kožu.

- Ne znam zašto, ali to nekada izgleda kao šesti nožni prst – rekla je Kim u video zapisu kojeg je naslovila "vrlo zbunjujuće".

- Nadam se da je ovo odgovorilo na pitanje oko mojeg šestog prsta. Jer na svakoj nozi imam samo pet prstiju – dodala je.

S druge, pak, strane, dio njezinih pratitelja nisu povjerovali u njeno objašnjenje.

- Sama činjenica da se Kim pravda oko broja svojih prstiju je jako sumnjiva – skeptični su fanovi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:19