SVAŠTA SE PRIČA

Komentirala glasine da joj je muž gay: Glupost! Pa to je kao da kažete da je Elton John straight!

Za ove tračeve kriv je mjuzikl u kojem sam igrao prvog supruga Lize Minnelli, rekao je svojedobno Hugh Jackman
Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness
 NIKLAS HALLE‘N/AFP

Iako je slavni australski glumac Hugh Jackman (51) od 1996. u braku s kolegicom i producenticom Deborrom-Lee Furness (64), s kojom ima dvoje posvojene djece, već neko vrijeme medijskim prostorom šire se tračevi da je junak filma "X-Men" zapravo - gay!

Gostujući u TV emisiji "Anh's Brush With Fame", Deborra-Lee u utorak je reagirala na takve glasine.

- Vidim što ti neki časopisi pišu i baš su podli. Ljudi valjda shvaćaju da je sve to izmišljeno, to je jednostavno pogrešno.

Pa to je kao da za Eltona Johna kažete da je straight! Sigurna sam da bi se naljutio! - komentirala je glumica.

Iako ne skriva da je spomenuti tračevi nekad znaju izbaciti iz takta, razgovor na tu temu nastavila je u šaljivu tonu: "Da, Hugh je već godinama homosekusalac. I ja sam zapravo gay, svi su ostali u šoku kad sam se udala. I što sad? O čemu mi ovdje razgovaramo? Je li moj suprug vegetarijanac? Je li možda homoseksualac?".

A sam Jackman svojedobno je izjavio kako ga tračevi o njegovoj seksualnosti uopće ne zanimaju jer ih, kaže, jednostavno ignorira i ne uzima k srcu.

- Znam odakle je sve krenulo... Nakon što sam 2003. glumio u mjuziklu "Dječak iz Oza"... Utjelovio sam Petera Allena, glazbenika koji je bio prvi suprug Lize Minelli, a koji je kasnije priznao da je gay - otkrio je glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:28