TREĆA OSOBA?

Konačno se oglasila Megan Fox: Progovorila o nevjeri, ali i ženskim demonima koji zadovoljavaju muškarce u snu

Glasine o prekidu pojavile su se kada je Fox, među ostalim, prestala pratiti svog zaručnika na Instagramu

Megan Fox i Machine Gun Kelly

 Shotbyjuliann/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Shotbyjuliann/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Američka glumica Megan Fox odlučila je stati na kraj brojnim glasinama o razlogu njezina prekida s glazbenikom Colsonom Bakerom, poznatijim kao Machine Gun Kelly.

Dok po društvenim mrežama, a i u medijima kruže priče da joj je zaručnik bio nevjeran, holivudska glumica demantirala je glasine objavom na svom Instagramu.

- Treća osoba nije umiješana u naš odnos. To uključuje stvarne ljude, poruke i Sukuba demone, napisala je 36-godišnja glumica misleći na "mitološke ženske demone koji spolno opće s muškarcima u snu, pojavljujući se u obliku lijepih žena".

- Iako mrzim što vas lišavam objavljivanja nasumičnih neutemeljenih vijesti, morate otpustiti ovu priču i ostaviti sve ove nevine ljude na miru, zaključila je Fox koja je nedavno arhivirala sve ostale objave na svom Instagram profilu nakon što ga je privremeno deaktivirala.

Trenutno na njemu ne prati nikoga iako je prethodno zapratila Harryja Stylesa, Timothée Chalameta i Eminema – slavne muškarce s kojima se njen zaručnik prethodno žestoko svađao.

Glasine o prekidu pojavile su se kada je Fox podijelila zagonetnu objavu putem Instagrama, prestala pratiti Machine Gun Kellyja, a na kraju i deaktivirala Instagram račun.

Obožavatelji su počeli nagađati da ju je prevario sa svojom gitaristicom Sophie Lloyd kada je jedan napisao: „Vjerojatno se spetljao sa Sophie” na što je Megan odgovorila: „Možda sam se ja spetljala sa Sophie”.

Međutim, tim gitaristice odbacio je sve neutemeljene glasine u prošlotjednom priopćenju. Machine Gun Kelly još se nije oglasio na brojne optužbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:08