IMA FAVORITE

Konstrakta je bila u žiriju Srbije na Eurosongu, evo za koga je glasala: ‘Loreen je natjecanje učinila nepravednim‘

Prošlogodišnja srpska predstavnica prokomentirala je i nastup njihovog predstavnika Lukea Blacka

Konstrakta

 Screenshot YouTube

Iako je završio u subotu, o ovogodišnjem Eurosongu i dalje se ne prestaje pričati. Tako su mediji u Srbiji sada objavili tko su bili članovi njihova žirija. Riječ je o pjevačici Konstrakti, Žiki iz ‘Zane‘, Sari Jo, Sandri Perović i Draganu Đorđeviću Suzukiju.

Konstrakta je, piše Kurir, odlučila otkriti kome je, između ostalih dala bodove. Prošlogodišnja srpska predstavnica odlučila se za Sloveniju i Finsku.

- Slovenci su bili nepretenciozni, simpatični. Finac je bio negdje po mom senzibilitetu. Postoji taj nesklad kako je publika glasala i onoga kako je žiri glasao. Finac je, recimo, bio miljenik publike i odnio je više bodova, međutim, žiri je prepoznao Loreeninu pjesmu kao nešto što zaslužuje pažnju. Ja osobno nisam ljubiteljica toga da se netko tko je već pobijedio na Euroviziji tamo ponovno pojavi, s obzirom na to da postoji ta pristranost publike u startu. To naravno dovodi do toga da to natjecanje više nije toliko fer - istaknula je Konstrakta za Kurir.

Prokomentirala je i nastup srpskog predstavnika Lukea Blacka.

- Mene su iznenadili rezultati. Ono što je super je to da je Luke ušao u finale. To je i meni bio cilj prošle godine, samo da se uđe u finale, pa ćemo poslije lako. Možda smo u nekim trenucima mislili da ćemo kotirati više, sudeći po tome kako je publika reagirala na Lukeinu pjesmu i kako je bio podržavan u toj eurovizijskoj zajednici. Mada, sve u svemu, mislim da smo se dobro predstavili, Luka je imao jako lijepe intervjue koje je odradio u međuvremenu, dobra je bila pjesma, dobar je bio nastup. Ja sam zadovoljna, iako sam očekivala da će na kraju biti drugačiji raspored bodova, dodala je pjevačica za Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. listopad 2023 16:22