BACILA SE NA POSAO

Kontroverzna kći bivše Trumpove suradnice opet šokira: ‘Čim je navršila 18. javila se u Playboy, evo snimki‘

Fotografije su dio prve digitalne kampanje Playboya, kultnog muškog časopisa koji se ugasio jer nije bio isplativ

Claudia Conway

 Screenshot/youtube/

Nakon kratke pauze na društvenim mrežama, Claudia Conway ponovno je u središtu pozornosti. Ovaj put, 18-godišnja kći bivše nadzornice kampanje Donalda Trumpa ima novi posao - pozira za online izdanje kultnog ugašenog časopisa.

- Claudia Conway jedna je od mnogih žena koje su pronašle slobodu, autonomiju i veliki financijski uspjeh na našoj platformi za kreatore - objavio je Playboy u izjavi koju je primio The Post.

Conway je pozirati počela tijekom travnja, samo šest mjeseci nakon svog 18. rođendana.

Novopečena Playboyeva zečica postala je poznata prije nekoliko godina nakon što je na društvenim mrežama objavila zabrinjavajuće stvari o svojim roditeljima, majci Kellyanne, suradnici bivšeg predsjednika Trumpa, i odvjetniku Georgeu Conwayju koji je nedavno objavio da se razvode nakon 22 godine braka.

Naime, njezini su je roditelji pokušavali ušutkati tako što su je natjerali da izbriše svoje društvene mreže, a majku su joj obasipali porukama gdje su je nazivali "Smelly Kelly". Samo dvije godine nakon, Claudia ima 11 atraktivnih fotografija na Playboyjevoj stranici, koja je pokrenuta u ožujku kao dio prve digitalne kampanje kultnog muškog časopisa nakon gašenja tiskanog proizvoda 2020. zbog financijskih gubitaka.

The Post je kontaktirao Kellyanne za komentar o posljednjem pothvatu njezinog kontroverznog potomka.

Playboy.com nudi ono što opisuje kao "umjetničku golotinju", tj. vješto prikrivene intimne djelove "umjesto otvorene pornografije". U skladu s tim, slike prikazuju Conway, koja se može pohvaliti s 1,6 milijuna TikTok pratitelja, kako nosi tri različita kupaća kostima: jedan zeleni, jedan lila i jedan s plavim cvjetnim uzorkom. Također je pozirala bez grudnjaka u uskoj sivoj slip haljini. U međuvremenu, kupci koji su raspoloženi za nešto raskošnije mogu platiti za "snimke s dekolteom" i druge sugestivne fotografije, koje koštaju između 5 i 99 dolara, ovisno o snimci.

Tinejdžerka, koja se politički sukobljava sa svojom majkom Kellyanne, također je objavljivala "pro-Black Lives Matter i anti-Trump sadržaj", a jednom je čak molila zastupnicu Alexandriju Ocasio-Cortez da je posvoji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 18:32