SAMO GLUMI?

Korisnici društvenih mreža uvjereni da laže: ‘Evo fotografije visoke kvalitete nepostojećih suza Amber Heard‘

Tijekom svjedočenja bila je u suzama, no društvenim mrežama kruže objave kako je Amber suze ‘lažirala‘

Svjedočenje Amber Heard

 Profimedia

Amber Heard svjedočila je na sudu kako bi opisala svoju burnu vezu s Johnnyjem Deepom. Govorila je o tome kada je došlo do pogoršanja odnosa, o njegovoj ovisnosti o drogama i posljedicama toga te o navodnom obiteljskom nasilju. Tijekom svjedočenja bila je u suzama, no društvenim mrežama kruže objave kako je Amber suze “lažirala”. Mnogi su se našalili kako je najgora glumica ikad.

"Nije ni čudo što je Johnny Depp sredio ulogu u 'Aquamanu' Amber Heard. Ova klaunica je sramotna, ne zna glumiti čak ni kad si treba spasiti život. Već satima pokušava pustiti jednu suzu i još uvijek nije uspjela", glasio je jedan od komentara na Twitteru.

"O moj Bože, umirem. Amber Heard je najgora glumica IKAD. Ovaj lažni nesuvisli PERFORMANS je mučno za gledati... Posvuda ima previše detalja, lažnih uzdaha, usiljenih suza i pogleda u porotu... Ovo je SRAMOTA za žrtve nasilja", glasio je drugi.

"Amber Heard: Ne možeš nekoga udariti.

Također Amber Heard Johnnyju Deppu: Nisam te udarila, lupila sam te. Žao mi je što sam te lupila, ali nisam te udarila, nisam te je*** udarila, samo sam te je*** lupila!!"

"Predstavljam vam fotografiju visoke kvalitete nepostojećih suza Amber Heard", glasio je jedan od komentara.

"Gledam Amber Heard kako daje sve od sebe da pusti van tu jednu jedinu suzu. Nisam vidio tako lošu glumu još od svjedočenja Kylea Rittenhousea", nadovezao se drugi.

"Ja, dok tražim suze Amber Heard, dok ona priča o najstrašnijim događajima u svom životu i o zlostavljanju od strane Deppa koje joj je prouzročilo PTSP", dodao je treći.

Heard je u suzama ispričala događaj iz svibnja 2013 godine, ona i Deep bili su na odmoru u kampu na u Hicksville u Kaliforniji. Odmor se pretvorio u pakao nakon što je Deep podivljao i nije mogao pronaći kokain, a zatim ju je na silu pregledavao i dodirivao tražeći kokain za koji je sumnjao da ga je ona sakrila.

- Sjećam se kako me optuživao, pokušavala sam ga smiriti. Bijesno je počeo razbijati prikolicu, sjećam se da je podignuo nešto na stol i bacio u stakleni ormarić. Vikao je jako na mene i pitao gdje ga skrivam, nisam znala o čemu priča. Počeo me tapšati, poderao mi je haljinu. Hvatao me po cijelom tijelu i gurnuo prste u vaginu, govorio je da traži svoj kokain, prepričavala je Amber na sudu.

Udarac joj je promijenio život

Prisjetila se i prvog puta kada ju je udario. Govori kako to nikada neće zaboraviti te da joj je to promijenilo život zauvijek.

- Sjedila sam na kauču i vodili smo normalan razgovor. On je pio, a mislim da je koristio i kokain. Svirala je glazba, ja sam pušila cigaretu i pitala ga za tetovažu na ruci. Meni je izgledala kao crna mrlja, pitala sam ga što piše, a on mi je odgovorio "Wino Forever", mislila sam da se šali i nasmijala sam se, prepričava Amber.

Naime, Wino je njegova bivša djevojka Winona Ryder, a Amber nije shvaćala da je Depp imao tetovažu za nju. Nakon što se prvi puta nasmijala Deep ju je, kako tvrdi, ošamario, a onda je to učinio ponovo.

- Nakon drugog šamara sam znala da se ne šali, prestala sam se smijati. Udario me još jednom, tad sam izgubila ravnotežu. Shvatila sam da mi se dogodila najgora stvar koja se može dogoditi, jako sam željela misliti o tome kako se šali, ali nije se šalio, svjedoči Amber.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:46