VJENČAO IH LAŽNI ELVIS

Kourtney Kardashian slavi udaju za Travisa Barkera, evo što im je poručila njegova bivša žena

Shanna Moakler u braku sa Travisom Barkerom rodila je dvoje djece, a bila je ljuta na mlađu sestru Kardashian jer joj je preotela muža

Kourtney Kardashian i Travis Barker

 Angela Weiss/AFP

Kourtney Kardashian (46) i Travis Barker (42) vjenčali su se u privatnosti, oko 1:30 sati ujutro u kapelici u Las Vegasu, samo par sati nakon što je završila dodjela nagrada Grammy prošle nedjelje.

Novopečenom bračnom paru čestitke je uputila i Shanna Moakler, manekenka i bivša supruga od Travisa s kojim dijeli dvoje djece - kćer Alabamu (16) i sina Landona (18).

'Čestitam sretnom paru. Želim im sve najbolje što život može ponuditi na njihovom zajedničkom putu', rekla je Moakler za People, koja je s Travisom bila u braku između 2004. i 2008. Manekenka je prethodno za njihov razlaz okrivljavala Travisovu aferu s Kourtneyinom sestrom Kim Kardashian.

image

Shanna Moakler u braku je bila od 2004. do 2008.

Picture Perfect/shutterstock

Slavnom paru bila je želja da ceremoniju predvodio imitator Elvisa Presleyja, a vlasnik kapele Marty Frierson izjavio je za People: 'Bilo je puno toga - ljubljenja i grljenja. Jedva su došli do zraka. Izgledali su potpuno zaljubljeni'. Dodao je: 'Snimali su sve, od trenutka kada su ušli, do trenutka kada su izašli. Zavjeti, poljubac, bacanje buketa ruža, ples'.

image

'One Love Wedding' kapelica u Las Vegasu

Mega/The Mega Agency/Profimedia
image

'One Love Wedding' kapelica u Las Vegasu

Mega/The Mega Agency/Profimedia

Nakon izrečenih zavjeta, bračni par u Las Vegasu nije prošao nezamijećeno jer su mnogi svjedoci ispričali američkim medijima kako su ih vidjeli da prema hotelu teturaju vidno pijani, a Travis je pridržavao svoju novu suprugu pri ulasku u hotel u kojem su odsjeli.

image

Kourtney Kardashian i Travis Barker

Mike Coppola/AFP

No, kako bi stvar bila još zanimljivija, 2007. godine, tada 28-godišnja Kourtney zamalo je izrekla sudbonosno 'da' u istoj kapelici u Las Vegasu sa svojim bivšim dečkom Scottom Disickom tijekom obiteljskog putovanja. Odlučili su se impulzivno vjenčati, samo nekoliko dana nakon što su mislili da je Kourtney trudna.

'Ovo se čini jako naglo, ali mislim da ću se uskoro udati', slegnula je tada ramenima Kourtney tijekom šeste epizode, prve sezone 'Keeping Up with the Kardashians'.

Sve je bilo spremno, Kourtney i Scott već su odabrali vjenčanicu i bijelo odijelo i susreli se sa svećenikom u kapelici u kojoj se i Britney Spears, poput mnogih pijanih mladih ljudi odlučila vezati sa svojim prijateljem iz djetinjstva, Jasonom Alexanderom 2004. godine. Možda shvaćajući svoju lošu procjenu, Spears je brak poništila samo 55 sati kasnije, ali burna romansa ostaje jedna od najuzbudljivijih iznenadnih priča u godinama vrhunca pjevačice.

Nakon zajedničkih devet godina i troje djece, Kourtney i Scott nikada nisu stupili u brak.

'Osjećam se kao da smo se upravo probudili i da nismo imali ni sekunde da razmislimo o ovome', rekla je tada Kourtney čija obitelj u početku nije prihvaćala Scotta.

'Ovo nije u redu', rekla je njezina majka Kris Jenner i brzo se konzultirala s tadašnjim suprugom Caitlyn Jenner prije nego što je ozbiljno razgovarala sa svojom najstarijom kćeri.

image

'One Love Wedding' kapelica u Las Vegasu

Mega/The Mega Agency/Profimedia

'Ne mislim se time baviti, ali ovo je pogrešno. Žuriš. Caitlyn nije ovdje, tvoje male sestre Kendall i Kylie nisu ovdje. Umrle bi da misle da nisu tvoje djeveruše. Gdje je Scottova obitelj? Ovdje se radi o obitelji!', uputila joj je Kris.

Nakon maminih riječi, uvjerena Kourtney je Scottu nježno priopćila vijest i utješila ga zagrljajem.

'Mislim da je možda moja mama u pravu', rekla je i dodala: 'Ovo je tako prenagljeno i jednostavno nije u redu. Nikad nisam razmišljala o tome kako će izgledati moje vjenčanje, ali ovako sigurno ne.'

Kao što se mnogi mogu sjetiti, Scott Disick zapravo je još jednom zaprosio Kourtney 2011. godine, na dan kada su slavili četiri i pol godine obljetnice. Međutim, Kourtney ga je odbila tvrdeći da još nije spremna za brak i da je 'sretna kako stvari stoje'.

Na kraju je njihova devetogodišnja romansa završila 2015. godine, nakon što je Scott bio sa stilisticom Chloé Bartoli u Monte Carlu, ali prekid je zapravo rezultirala njegova 'zlouporaba droga', zbog čega je bio pet puta na rehabilitaciji.

image

'One Love Wedding' kapelica u Las Vegasu

Mega/The Mega Agency/Profimedia

Navodno, Scott nikad nije odobravao vezu između svoje bivše partnerice i Travisa, jer se nadao da će obnoviti vezu s Kourtney. 'Bori se da prihvati njihovu vezu. Nadao se da će se on i Kourtney kad tad pomiriti. Bio je prilično šokiran kad je saznao da je s Travisom', ispričao je izvor u listopadu prošle godine, nedugo nakon zaruka Kourtney i Travisa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:06