REALITY ZVIJEZDA

Kourtney Kardashian šokirala fanove: ‘Evo zašto mi je liječnik naredio da pijem spermu svaki dan‘

Par se sudržava od vježbanja, kofeina i seksa i isprobavaju metode čišćenja organizma koje uključuju postupak tzv vaginalne pare
 Luk/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Luk/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Reality zvijezda Kourtney Kardashian Barker spremna je na sve kako bi zatrudnjela s Travisom Barkerom.

Tijekom epizode Huluovog serijala "The Kardashians", Kourtney je otkrila Marthi, stručnjakinji za ajurvedsko čišćenje da joj je liječnik preporučio da pije Barkerovu spermu kako bi povećala svoju plodnost.

"Rekao je da će sperma pomoći mojoj štitnjači i da ju pijem četiri puta tjedno", rekla je Kourtney dok se nelagodno smijala.

"Volim tog doktora", odgovorio je Barker.

image

Kourtney Kardashian i Travis Barker

Angela Weiss/Afp

No, čini se da na kraju Kourtney i Travis ipak nisu poslušali ovaj savjet te su umjesto toga započeli detoks program u Martha's Spa, zbog čega je par sada suzdržan od vježbanja, seksa i kofeina.

"Isprobat ćemo Panchakarma čišćenje, što je alternativna medicina, stara oko 3000 godina koja će izbaciti sve toksine koji su duboko u našim tkivima, kako bismo imali kvalitetnija jajašca", rekla je Kourtney.

Inače, Kourtney je poduzela razne korake kako bi povećala izglede za začeće, uključujući opsežno čišćenje organizma, vaginalnu paru, te uljnu masažu kose..

"Nakon prethodnog čišćenja, napravit ćemo sedmodnevno čišćenje gdje ćemo svaki dan ići u toplice otprilike četiri sata dnevno", objasnila je.

"Izuzetno sam zahvalna što Travis ovo radi sa mnom. Mislim da to ne bih mogla učiniti sama. Osjećam da je to nešto što moramo raditi zajedno. Zajedno stvaramo bebu", poručila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 13:47