GOSPOĐE SE ZAIGRALE

Kourtney ‘zajahala‘ Megan Fox u oskudnom izdanju: ‘Trebamo li pokrenuti OnlyFans?‘

Stranica često sadrži erotski sadržaj te se koristi za objavljivanje golih ili djelomično golih fotografija

Megan Fox i Kourtney Kardashian

 Instagram

Glumica Meghan Fox iznijela je ideju o otvaranju OnlyFans računa u suradnji s popularnom reality zvijezdom Kourtney Kardashian nakon što je podijelila njihove vruće snimke nastale iza kulisa sa snimanja kampanje za Skims.

- Snimke iza kulisa s Kourtney, napisala je 36-godišnja glumica i zagonetno upitala svoje pratitelje: - Trebamo li pokrenuti OnlyFans?

Prva fotografija prikazuje 43-godišnju Kardashian kako čuči na podu u oskudnom izdanju uz svoju prijateljicu Fox.

Sljedeća fotografija prikazuje Fox kako sjedi na rubu WC daske s Kardashian u krilu. Zanosne brinete isplazile su jezike dok je Kardashian podignula ruke u zrak, a Fox stavila ruke na njezina leđa i bedro.

Posljednja fotografija prikazuje Fox i Kardashian kako senzualno poziraju na tlu, gdje reality zvijezda leži na podu dok glumica drži dlan na njezinu bedru.

Čini se da su fotografije bile sa snimanja kampanje za Skims, na kojemu su prošle godine sudjelovale kako bi reklamirale modnu odjeću još jedne slavne reality zvijezde Kim Kardashian.

- Sviđa mi se što Skims stvarno razumije što žene žele nositi i da se žele osjećati seksi, samouvjereno i osnaženo, rekla je Megan tada.

- Uživala sam biti u kampanji s Kourtney, jako smo se zabavljale snimajući zajedno, dodala je glumica.

Inače, Fox je zaručena za glazbenika Machine Gun Kellyja od listopada 2021., a Kardashian se nedavno udala za bubnjara rock benda Blink-182 Travisa Barkera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:14