PRIVATNI MATERIJAL

Kraljevska obitelj na mukama: Izlazi film s kućnim snimkama Harryja i Meghan?

Navodno će svijetu napokon pokazati koliko su bili razočarani životom u monarhiji, otkriva izvor blizak bivšem kraljevskom paru
Meghan Markle i princ Harry
 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Princ Harry (36) i Meghan Markle (39) navodno će snimiti dokumentarni film koji bi se trebao prikazivati na Netflixu, a sadržavat će senzacionalne kućne snimke koje su nastale tijekom njihova odlaska iz kraljevske obitelji. Šuška se da su s američkim pružateljem internetskih streaming usluga potpisali unosan ugovor vrijedan 100 milijuna dolara.

Nedavno se također spekuliralo da će par za Netflix raditi reality show - princ i Markle to su demantirali, no i dalje se ne isključuje mogućnost da bi se Harry i supruga mogli osobno pojaviti i predstaviti u dokumentarnoj seriji nove producentske kuće koja je u njihovu vlasništvu. Ista bi navodno mogla pratiti prvu godinu njihova života u Americi.

- Isprva su samo planirali snimiti 'običan' dokumentarac, no shvatili su da će njihov privatni materijal imati puno veću komercijalnu vrijednost. Ako će njihove kućne snimke pokazati koliko su bili razočarani životom u monarhiji, ovaj film bit će i više nego eksplozivan. U svakom slučaju, projekt će sigurno odlično proći kod publike diljem svijeta - otkriva izvor blizak bivšem kraljevskom paru, a prenosi Daily Mail.

Nagađa se da bi njihove kućne snimke mogle pokazati i kako je izgledalo upoznavanje njihova sina Archieja s ostatkom kraljevske obitelji.

Inače, Harry i Meghan (39) s Netflixom već rade na inovativnim dokumentarnim serijama o očuvanju prirode, borbi protiv siromaštva i ženama koje mijenjaju svijet.

Logično, kraljevska obitelj itekako je zabrinuta - strahuju da bi Harry i Meghan u filmu mogli iznijeti pikanterije s dvora koje nipošto ne bi smjele procuriti u javnost.

Podsjetimo, princ i Markle prije otprilike šest mjeseci napustili su Veliku Britaniju. U lipnju su kupili 15 milijuna dolara vrijednu vilu u Kaliforniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:48