POZIRAO MAMI

Kraljevska obitelj pohvalila se novom prinčevom fotografijom: Dvogodišnji Louis pravi je šarmer!

Plava košulja od 12 funti iz Sainsburyja, u kojoj je snimljen, odmah je postala najtraženiji odjevni predmet za dječake u Britaniji
princ Louis
 Avalon.red/Avalon Editorial/Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea objavili su dosad neviđenu fotografiju svog najmlađeg sina, princa Louisa.

Portret je snimila Kate Middleton u obiteljskoj kući u Anmer Hallu u Norfolku, a namijenjen je vjernim obožavateljima kraljevske obitelji kao znak zahvale na njihovim mnogobrojnim željama povodom prinčeva drugog rođendana koji je bio u travnju.

- Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea izuzetno cijene i zahvalni su vam na lijepim riječima te vam šalju najbolje želje - stoji na poleđini zahvalnice koju su potpisali Kate Middleton (38) i princ William (38).

Na fotografiji maleni Louis pozira odjeven u plavu košulju od 12 funti iz Sainsburyja, koja je, logično, odmah postala najtraženiji odjevni predmet za dječake u Velikoj Britaniji.

Inače, ponosni roditelji Kate i William prošli tjedan odveli su djecu - sinove Georgea (7) i Louisa te kćer Charlotte (5) - na odmor na britansko otočje Scilly. William je ondje rado boravio kao mali s bratom Harryjem te roditeljima Charlesom i Dianom, a omiljeno mjesto posjetio je i s Kate 2016. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:07