‘MEDIJSKI‘ RAT

Kraljevska obitelj prijeti bojkotom BBC-ja zbog dokumentarca koji je uznemirio kraljicu?!

Kraljica je navodno "uzrujana" zbog novog BBC-jeva dokumentarca o navodnom ratu između članova kraljevske obitelji

Kraljica Elizabeta II.

 Toby Melville/AFP

Kraljica Elizabeta, princ Cahrles i princ William zaprijetili su pokretanjem bojkota "tri domaćinstva" BBC-a nakon što je otkriveno da planiraju prikazati dvodijelni program koji će pružiti kontekst za Williamov i Harryjev odnos s medijima. No, smatra se da će dokumentarac sugerirati da su dvojica prinčeva rekla svojim pomoćnicima da klevetaju jedni druge u medijima, navodi Daily Mail.

Kraljica je navodno "uzrujana" zbog novog BBC-jeva dokumentarca o navodnom ratu između članova kraljevske obitelji, a ovo nije prvi put da postoje problemi među njima. Ipak, unatoč nizu sastanaka između princa Williama i BBC-a, emisija se neće prikazivati dvorjanima prije emitiranja, tvrdi se.

Međutim, prije samo šest mjesec William je osudio tvrtku zbog propusta zbog intervjua Martina Bashira s njegovom majkom, princezom Dianom, dok je Harry rekao da su rezultati neovisne istrage "prvi korak prema pravdi" za njihovu mamu. A 2007. godine šefovi su bili prisiljeni ispričati se kraljici jer su je "pogrešno predstavili" u dokumentarcu.

Ako se ukine kraljevska suradnja za produkciju BBC-a, to bi označilo kraj duge veze između obitelji i televizijske kuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2022 16:33