POD POVEĆALOM

Kraljevskim fanovima nije promakla jedna Meghanina reakcija. Prijezir ili namještanje mikrofona?

Promatrači su zapazili njezinu reakciju na pojavu Kate Middleton tijekom svečane službe u katedrali Sv. Pavla

Princ Harry i Meghan

 Arthur Edwards/AFP

Mnogi pratitelji proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete II. u proteklih nekoliko dana, koncentrirali su se više na pojavljivanje i ponašanje vojvode i vojvotkinje od Sussexa, Meghan i Harryja, nego na šarolik program višednevnog kraljičinog megatuluma. Par je bio pod posebnim povećalom, promatrači su im više zviždali nego ih srdačno pozdravili, a opći dojam tijekom njihova boravka na Otoku bio je: kao da su svi očekivali kakav skandal, barem skandalčić ili neki Harryjev faux pas o kojem se može danima raspravljati.

Sussexovi su se s djecom Archiejem i Lilibet već vratili kući u Kaliforniju, a vrijedni analitičari jubileja iskopali prigodan materijal koji paru ne ide u prilog. Meghan Markle je danima imala isti, primjereno veseli izraz lica i osmijeh broj 6 s njega nije silazio. Netko je napisao da se činilo kao da su joj osmijeh naslikali. No, promatrači su zapazili njezinu reakciju na pojavu Kate Middleton tijekom svečane službe u katedrali Sv. Pavla povodom 70 godina vladavine.

image

Princ William i Kate

Daniel Leal/AFP

Bilo je to prvo javno zajedničko pojavljivanje Sussexovih i Cambridgeovih na istom mjestu od Megxita.

Iako se vojvotkinje ni u jednom trenutku nisu susrele licem u lice, oštrooki gledatelji nisu mogli ne primijetiti Meghaninu prezrivu gestu kada je Kate stigla u Katedralu. Meghan je naglašeno okrenula glavu na drugu stranu, jasno poručivši da šogoricu ne želi ni pogledati. Svojim potezom nije baš stekla simpatije britanske javnosti.

Jedna je gledateljica prijenosa objavila na svojem profilu na Twitteru BBC-jevu snimku trenutka kada su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea ušli u katedralu.

image

Svečana služba u katedrali Sv. Pavla

Dan Kitwood/AFP

- Jesu li svi primijetili da je žena s bijelim šeširom (Meghan) okrenula glavu ulijevo kada je vojvotkinja od Cambridgea prolazila? - napisala je sarkastično i brzo dobila mnoštvo potvrdnih odgovora. Naravno, snimku su u raznim medijima i na YouTubeu komentirali mnogi. U tim komentarima teško je naći neki neutralan, a gotovo nemoguće neki u Meghaninu obranu. Oni najblaži pišu da je Meghanino durenje smiješno, da bi se trebala spustiti na zemlju i još mnogo toga. Ipak, najduhovitiji je onaj po kojem Meghan nije okretala glavu od Kate, nego namiještala skriveni mikrofon koji nosi cijelo vrijeme zbog snimanja svojih projekata za Netflix.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 07:14