DIZAJNERSKI DEBI

Kraljica modnih pista Naomi Campbell prošetala modnom pistom u vlastitoj zavodljivoj kreaciji

53-godišnja modna veteranka debitirala je kao dizajnerica s nizom elegantnih kreacija koje je dizajnirala s modnom kućom PrettyLittleThing

Naomi Campbell

 Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia/Dimitrios Kambouris/getty Images/profimedia

Supermodel Naomi Campbell pokazala je svoje legendarne vještine na modnoj pisti kao model u vlastitoj reviji za modni brend PrettyLittleThing na Tjednu mode u New Yorku. Nakon što je prisustvovala na US Openu, 53-godišnja modna veteranka debitirala je kao dizajnerica nizom elegantnih kreacija koje je dizajnirala zajedno s modnom kućom u njihovom najvećem partnerstvu dosad. Legendarni supermodel 1990-ih izgledala je fantastično u prozirnoj crnoj, uskoj haljini prekrivenoj kamenčićima, otkrivenih ramena.

image

Naomi Campbell

Theo Wargo/Getty Images Via Afp

Opis suradnje na službenoj web stranici PLT-a navodi da kolekcija odaje "počast Naominoj ostavštini i ikoničnom stilu". Suradnju je osmislio osnivač modne marke Umar Kamani, koji je vrlo blizak prijatelj s kraljicom modnih pista.

Kreacije koje su pokazane tijekom modne revije koju nisu željele propustiti brojne poznate osobe, uključivale su uske haljine uz vrat, mini haljine i prozirne materijale. Zvijezde poput Julije Fox, Emily Ratajkowski i Lori Harvey zabljesnule su i same na Naominom debiju. Emily je pokazala raskošno poprsje u prozirnoj mini haljini boje senfa s dubokim dekolteom, dok je Lori za ovu elegantnu prigodu odabrala prozirnu crnu kreaciju.

image

Emily Ratajkowski posjetila je modnu reviju PrettyLittleThing x Naomi Campbell

Dimitrios Kambouris/Getty Images Via Afp

Campbellin izgled bio je bezvremenski jer je odjevnu kombinaciju kombinirala s jednostavnim crnim kožnim salonkama špicastih vrhova. Nakit je također bio nenametljiv i ukljiučivao je tek par svjetlucavih naušnica srednje veličine i dijamantni prsten. Njezina ravna, duga kosa bila je raspuštena u prepoznatljivom Naominom stilu.

Inače, prošli je mjesec otkriveno da je Naomi potpisala ugovor o velikoj suradnji s modnim divom. Kolekcija je snimljena ranije ove godine u Los Angelesu i kombinacija je njezina stila s predanošću ove internetske marke da kreira odjeću inspiriranu slavnim osobama, ali po pristupačnoj cijeni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:50