LEPA LUKIĆ

Kraljica narodne glazbe: ‘Što će mi botoks da se napušem kao žaba, i kreme za tijelo, kao da će me netko pipati‘

- Ponosno nosim svoje godine, dobra mi je genetika, ali se i njegujem, poručila je Lepa Lukić

Lepa Lukić

 Screenshot YouTube

Srpska pjevačica narodne glazbe Lepa Lukić ima 82 godine, a priznaje da se nikada nije podvrgnula estetskim operacijama.

"Ima dobrih, kvalitetnih mladih pjevača, ali ima i puno onih koji kao da su zalutali. Butine sijevaju na sve strane. U moje vrijeme nisi smio biti gologuz na bini. Ja, taman mi sve visilo do pupka, neću ići pod nož. Zašto da zatežem lice, vadim rebra? Da je Bog htio da tako izgledamo, takva bih se i rodila. Poštujem te koji to rade, ali ja neću", započela je svoju izjavu Lepa Lukić, prenosi Nova.rs.

"Ponosno nosim svoje godine, dobra mi je genetika, ali se i njegujem. Ništa botoks, injekcije. Da se napušem ko žaba, taman posla! Volim skupe kremice, pokazale su se jako kvalitetne za lice, ali tijelo ne mažem. Zašto da to radim, kao da će me netko pipati? I što se tiče pjesama, ja pjevam one emotivne. Prvo moraju mene naježiti, a onda će i publiku. Zamislite da ja pjevam o gaćicama, grudnjaku. Puno pjevačica se pojavilo i prošlo, ali se do sada moja nasljednica nije pojavila. Ja ne kažem da sam najbolja, ali sam jedinstvena i imam specifičnu boju glasa", rekla je u intervjuu za srpski ‘Svet‘, prenosi Nova.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:55