MAMA MADONNA

Kraljica popa iskreno o majčinstvu: ‘Teško mi je biti majka, iscrpljujuće je i nikad nema odmora‘

Poznata pjevačica, koja ima šestero djece, istaknula je koliko je ponosna što su sva njezina djeca otkrila vlastitu kreativnost

Madonna

 Walter/Bestimage/Profimedia

Kraljica popa, 64-godišnja Madonna priznala je za Vanity Fair da joj nije lako biti majka.

- Odrastati uz majku poput mene je izazov. Bila je to najteža bitka. Danas se još uvijek borim da shvatim kako biti majka i raditi svoj posao, kaže pjevačica koja ima šestero djece.

Kćer Lourdes (26) ima s bivšim dečkom Carlosom Leonom, sina Rocca (22) s bivšim suprugom Guyem Ritchiejem, kao i Davida (17), Mercy (16), blizanke Estere (10) i Stellu (10) koje je posvojila.

image

Madonna

Angela Weiss/Afp

- Imati djecu i odgajati ih je umjetničko djelo. Nitko ti ne daje priručnik. Na greškama se mora učiti. To je profesija koja zahtijeva puno vremena i iscrpljujuće je jer nikada nema odmora, dodaje višestruka dobitnica Grammyja te ističe koliko je zadovoljna što su sva njezina djeca otkrila vlastitu kreativnost.

- Nikada nisam poticala svoju kćer da se bavi glazbom ili sina da slika, ali uvijek sam ih izlagala umjetnosti, glazbi i sretna sam što su našli način da se izraze. Imam poštovanje i divljenje prema njima i ono što rade, objašnjava Madonna čija je majka preminula od raka u dobi od 30 godina, kada je ona imala samo pet godina.

Ranije ovoga tjedna, pjevačica je najavila da će u srpnju krenuti na “Celebration” turneju u čast njezine karijere duge četiri desetljeća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:52