VIDEO NAJAVA

‘Kraljica popa‘ Madonna dolazi nam u susjedstvo: Proslavit će 40 godina hitova

‘Uzbuđena sam zbog predstojeće turneje i nadam se da ću svojim obožavateljima prirediti show koji su čekali‘

Očekuje nas pregled hitova iz posljednjih 40 godina karijere

 Profimedia

Kao što se i očekivalo, Madonna je objavila datume za "Madonna: The Celebration Tour", i to viralnim videom koji neodoljivo podsjeća na njezin film iz 1990. "Truth or Dare". U videu se pojavljuju Judd Apatow, Jack Black, Lil Wayne, Diplo, Bob the Drag Queen, Kate Berlant, Larry Owens, Meg Stalter, Eric Andre, a kulminira s Amy Schumer koja izaziva Madonnu da ode na turneju i izvede svoje hitove iz čak četiri desetljeća duge karijere.

- Uzbuđena sam zbog predstojeće turneje i nadam se da ću svojim obožavateljima prirediti show koji su čekali - kaže Madonna u najavi. Dodatno, Bob the Drag Queen, odnosno, Caldwell Tidicue bit će poseban gost na svim datumima turneje.

image

Madonna je česta tema razgovora zbog svojih raskalašenih TikTok videa

B4859/Avalon/Profimedia

Glazbenica će nastupiti u 35 gradova, počevši s Vancouverom 15. srpnja. Nakon mnoštva sjevernoameričkih koncerata kreće u Europu, a turneja će završiti u Amsterdamu 1. prosinca.

Organizatori su poručili da će turneja pod nazivom "Madonna: The Celebration Tour" povesti obožavatelje na njezino dugogodišnje glazbeno putovanje. Također, naglasili su da će tijekom turneje odati počast gradu New Yorku gdje je započela njezina glazbena karijera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:21