PROVOKATIVNA MADONNA

Kraljica popa nastavlja s uznemirujućim objavama, fanovi u šoku: ‘Gubi fanove brže nego što je Titanic potonuo‘

Dok Madonna nastavlja s bizarnim objavama, pratitelji se masovno žale pitajući se što se dogodilo s ‘nekada omiljenom glazbenicom‘

Madonna

 Instagram/Madonna

Kraljica popa nastavlja zabrinjavati obožavatelje svojim objavama na društvenim mrežama. Tako je nedavno objavila video na kojem nosi crnu, čipkastu masku dok u ustima izazovno drži crni štap i, čini se, snima samu sebe.

Pratitelji se teško nose s Madonninim prilično neobičnim objavama i masovno negoduju zbog ponašanja svoje ‘nekad omiljene umjetnice‘.

- Neka netko Madonni promijeni terapiju. Plaši djecu i gubi obožavatelje brže nego što je Titanic potonuo, napisala je jedna korisnica Instagrama.

- Pretpostavljam da neki ljudi uživaju gledati ovako bizarno odjevenu bakicu, dodala je druga.

- Što se dogodilo Madonni? Poludjela je. Bila je moja najdraža umjetnica tijekom odrastanja. Jeb*** je izgubila razum, glasio je još jedan komentar.

S druge strane, neki su stali u njezinu obranu, ističući kako je pjevačica provokativna od početka svoje karijere.

- Svatko ima nešto za reći o njezinom izgledu. Nelagodno vam je zbog njezinih postupaka, a upravo je to ono što umjetnost treba činiti – provocirati. Zapitajte se zašto vam je toliko stalo. Zapitajte se zašto vam to smeta. Mislite li da je nju briga što vi mislite? Znate li što ona misli o vama? Ništa, zaključila je jedna obožavateljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:33