SAD JE DOBRO

KRALJICA POPA PREBOLJELA KORONU, NIJE NI ZNALA DA JE BOLESNA Vjeruje da se zarazila na turneji u Parizu: 'Mislila sam da imam vrlo težak oblike gripe'

 
Madonna
 Balawa Pics / Balawa Pics / Profimedia

Američka pjevačica Madonna u objavi na Instagramu otkrila je kako je i sama bila zaražena koronavirusom, a uvjerena je da je bolest "pokupila" kad je u sklopu svoje svjetske turneje "Madame X" gostovala u glavnom gradu Francuske.

Kraljica popa pratitelje je također informirala da je donirala 1,1 milijun dolara za medicinska i znanstvena istraživanja kako bi se što prije pronašao lijek, tj. cjepivo za virus COVID-19.

- Zahvalna sam i sretna što mogu pomoći! Trenutačno nisam bolesna, ali nedavno sam se testirala na koronavirusna antitijela i nalaz je bio pozitivan, što znači da sam zapravo BILA inficirana... Razboljela sam se na kraju turneje u Parizu prije sedam tjedana, zajedno s mnogim drugim umjetnicima s kojima sam u to vrijeme surađivala.

Svi smo mislili da imamo vrlo težak oblike gripe. Hvala Bogu da smo sad svi dobro i zdravi. Znanje je moć! - napisala je 61-godišnja Madonna.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

I am deeply sorry that I have to cancel my concert scheduled for Monday January 27th in London. Under doctors guidance I have been told to rest for a few days. As you all know, I have injuries that have plagued me since the beginning of the tour but I must always listen to my body and put my health first. The last thing I want to do is disappoint my fans or compromise the integrity of my show. So I will keep going until I cannot. As always- anyone who purchased a ticket will be refunded for tickets purchased that evening. The show on Wednesday January 29th will go as scheduled. Again I am deeply sorry to disappoint anyone and please know that it hurts me more than you can imagine to have to cancel any shows. Thank you again for your understanding. .

Objavu dijeli Madonna (@madonna)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. svibanj 2022 20:39