PREDVODNICA

Kraljica popa: ‘Zbog simuliranja masturbacije zamalo sam uhićena, otkazali mi koncerte. Utrla sam vam put, ku*e‘

Madonna sprema film, na društvenim mrežama govorio o svojoj pionirskoj ulozi u utiranju puta k uspjehu današnjim top-pjevačicama

 Madonna

 B4859/Avalon/Profimedia/B4859/Avalon/Profimedia

Očito su pripreme za snimanje biopica "Little Sparrow" izazvale pravu buru sjećanja kod 63-godišnje Madonne. Ona je sudjelovala u pisanju scenarija s Diablo Cody i Erin Cressidom Wilson, a navodno želi biti i redateljica tog filma o svojem životu. I dok se čeka prva klapa priče u kojoj će kraljicu popa glumiti Julia Garner, pjevačica naveliko evocira uspomene na društvenim mrežama.

Tako se u friškoj Instagram priči pozabavila pomicanjem granica, onih umjetničkih, i ne srami se istaknuti koliko je ona važna u tome. Kazala je kako su granice koje je ona pomaknula na početku svoje karijere utrle put najvećim glazbenim zvijezdama današnjice poput Miley Cyrus, Dua Lipe i Katy Perry.

Prisjetila se i kako je zamalo bila uhićena zbog simuliranja masturbacije na svojoj turneji Blonde Ambition 1990. godine.

image

Madonna na turneji Blonde Ambition, 1990-1991

Courtesy Everett Collection/Everett/Profimedia

- Policija mi je prijetila da će me uhititi tri puta dok sam putovala svijetom pjevajući "Like A Virgin" tijekom turneje Blonde Ambition - napisala je uz crno-bijelu snimku sebe tijekom nastupa i dodala - Vatikan je otkazao sve moje nastupe u Rimu! Vidite kako sam vam utrla put, k..e?

Rekla je kako je tijekom treće večeri svojeg nastupa u Torontu, u dvorani Sky Dome, dobila upozorenje od lokalne policije da riskira uhićenje.

- Neću mijenjati svoj je...i show - rekla je suradnicima.

image

Madonnina objava u InstaStoryju

Screenshot Instagram
image

Madonnina objava u InstaStoryju

Screenshot Instagram

Madonnini nastupi i spotovi uvijek su bili prepuni erotike, seksualno provokativni i kontroverzni, a na ovom konkretnom nastupu bacala se po krevetu i pipkala to jest mazila samu sebe simulirajući samozadovoljavanje.

Osim uspomenama iz karijere koja traje više od četiri desetljeća i objavama majke šestoro djece koja puca od ponosa zbog svojeg podmlatka, Madonna se trenutno na društvenim mrežama bavi aktualnim američkom temama, poput ukidanja prava na pobačaj u toj zemlji.

U jednoj od posljednjih objava napisala je da je "duboko očajna" zbog toga što je Vrhovni sud prošlog mjeseca poništio slučaj Roe protiv Wadea.

- Probudila sam se [u petak] sa zastrašujućom viješću da je presuda Roe protiv Wadea poništena i da je zakon odlučio da kao žene više nemamo prava na svoja tijela - rekla je zvijezda i nastavila - Ova je odluka mene i svaku drugu ženu u ovoj zemlji bacila u duboki očaj. Sada je Vrhovni sud odlučio da prava žena više nisu ustavna prava. Zapravo imamo manje prava od oružja. Bojim se za svoje kćeri.

image

Madonna

B4859/Avalon/Profimedia/B4859/Avalon/Profimedia

Rekla je kako se boji i za sve žene u SAD-u.

- Pretpostavljam da je Bog ovo sada stavio na naša ramena jer je znao da smo dovoljno jake da podnesemo težinu toga. Dovoljno jake za borbu! Dovoljno jake da to nadvladamo. I tako ćemo pobijediti! Pronaći ćemo način da zaštita prava na pobačaj postane savezni zakon. Dame, jeste li spremne za borbu? - napisala je Madonna koja je u pet dana od objave za nju dobila gotovo 450.000 lajkova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:47