UŽIVA NA PLAŽI

Kraljica skandala, koja je muža varala s 22 godine mlađim, ne obazire se na tračeve, već im okreće svoju oblu stražnjicu

Bivša najbolja prijateljica Kim Kardashian poznata je po brojnim ljubavnim aferama

Larsa Pippen

 Profimedia

Bivša najbolja prijateljica reality zvijezde Kim Kardashian, Larsa Pippen, viđena je kako uživa u minijaturnom ružičastom bikiniju na plaži, gdje je pokazala svoje raskošne atribute.

image

Larsa Pippen

Mega/The Mega Agency/Profimedia
image

Larsa Pippen

Mega/The Mega Agency/Profimedia

Osim po atraktivnoj figuri, ona je u svjetskoj javnosti postala poznata i po svojim brojnim skandalima i ljubavnim prevarama.

Larsa je 21 godinu bila u naizgled sretnom braku s bivšom košarkaškom zvijezdom Chicago Bullsa Scottiejem Pippenom, a njihov razvod bio je jedan od najduljih u svijetu showbusinessa.

Ona je podnijela papire za razvod 2016. godine, nakon 19 godina braka, no ipak su se pomirili, a onda je opet zatražila razvod 2018. Njihov brak okončan je 14. siječnja 2022., a zajedno imaju četvero djece. Larsa je tražila veliku alimentaciju, koju je na kraju uspjela dobiti.

I to ne bi bilo ništa čudno za svijet showbusinessa da u međuvremenu nisu isplivale njezine brojne afere. Šuškalo se da je godinama varala supruga, a posljednji 'ljubavnik' navodno joj je bio 22 godine mlađi košarkaš Malik Beasley. Njih se dvoje prvi put počelo povezivati u studenom 2020. dok je on još bio u braku s Montanom Yao. Šest mjeseci kasnije, oboje su ostavili svoje supružnike.

No, čak i nakon što je podnijela zahtjev za razvod, nastavila se tajno viđati s Beasleyjem, a onda je u javnost procurila i njihova zajednička fotografija. To je bila kap koja je prelila čašu za Montanu Yao, a nakon što je zatražila razvod, Malik Beasley zatražio je da ona i djeca napuste njihov dom.

Larsa Pippen i Malik viđeni su kako se drže za ruke, no unatoč tome ona je negirala da se viđa s 22 godine mlađim košarkašem.

Pippen se također vratila u "Real Housewives of Miami" u prosincu prošle godine, gdje je odmah izazvala kontroverze raspravljajući o svom profilu na platformi za odrasle OnlyFans.

Naime, pohvalila se da zarađuje 10 tisuća dolara dnevno time što objavljuje svoje fotografije. "Jednostavno objavljujem footgrafije koje bih i inače objavljivala na Instagramu", rekla je Larsa.

Ona je nedavno bila u središtu pozornosti i zbog svog prijateljstva s Kim Kardashian. Prijateljice, koje su donedavno bile nerazdvojne, ipak su se udaljile, a kao razlog tome Larsa navodi Kimina bivšeg supruga Kanyea Westa. "On jednostavno ne podnosi nikoga tko je blizak njegovoj bivšoj supruzi", izjavila je Larsa Pippen.

Šuškalo se i da je bila opsjednuta svojom slavnom prijateljicom te da je željela izgledati što sličnije njoj pa je iz tog razloga nekoliko puta otišla 'pod nož'. Ipak, čini se da su ponovno dobre prijateljice nakon što je propao brak Kim i Kanyea, a među ostalim, Larsa je bila i s Tristanom Thompsonom, bivšim partnerom Khloe Kardashian.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:59