ŽIVOT U IZOLACIJI

KRALJICA UVELA DRASTIČNE MJERE Zbog koronavirusa izolirala se od svih, s obitelji komunicira samo na jedan način, a nedostaje joj omiljena navika

 
Kraljica Elizabeta
 Profimedia

Kraljica Elizabeta II i dalje je zbog pandemije koronavirusa u izolaciji u svom dvorcu Windsoru, a sada je otkriveno kako provodi vrijeme.

U dvorac je sa suprugom princom Phillpom otišla 19. ožujka, a zbog mjera opreza samo nekoliko zaposlenika smije joj se približiti. Svoje je osoblje, uistinu, svela na minimum, piše Daily Mail.

Kraljica vrijeme u izolaciji provodi čitajući novine i razgovarajući s ostatkom obitelji putem video-poziva, a zbog pandemije rijetko izlazi.

U izolaciji je i ostatak kraljevske obitelji pa je tako princ Charles i dalje u Škotskoj sa suprugom Camillom, a za sve kraljevske dužnosti trenutačno je zadužen princ William.

Profimedia
Kraljica više ne može uživati u jahanju

Kraljičin vrtlar Graham Stone otkrio je kako je kraljica oduševljena pticama o kojima brine dok je u samoizolaciji. Tako je britanskim medijima ispričao kako je kraljica nedavno spasila i jednu ptičicu, koja se zapetljala nogom u žicu. Elizabeta je to vidjela pa je pozvala vrtlara u pomoć.

U izolaciji kraljici najviše nedostaje jahanje, no zabavlja se drugim hobijima. A kako upućeni tvrde Elizabeta i Phillip uživaju u zajedničkm druženju i sjajno se slažu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:25