NE OBRAĆA PAŽNJU

Kris Jenner oglasila se o hejterima: ‘Imam problem s nasilnicima koji su zli‘

Posljednjih se tjedana Kris našla na meti hejtera zbog napetosti između nje i kćeri Travisa Barkera, Alabame

Kris Jenner

 /Instagram/krisjenner

Najpoznatija majka realityja, glava obitelji u Kardashianima, Kris Jenner, proglašena je ženom godine Los Angeles Magazinea pa ispričala kako se nosi s hejterima na internetu. "Imam problem s nasilnicima i ljudima koji su zli i kritični na internetu. To utječe na mentalno zdravlje ljudi", prenosi njezine riječi The Mirror.

Vjeruje da je to u većini slučajeva netko tko je vrlo nesretan u vlastitom životu pa je dodala da ne čita komentare i ne obraća pažnju na to što se o njoj piše na internetu, između ostalog jer je i, kako je kazala, prezauzeta. "Ako ste na platformi na ovoj razini, hejteri su mali postotak tako da to nije uopće važno", kazala je.

image

Kim Kardashian, Kylie Jenner i Kris Jenner

Profimedia/

Posljednjih se tjedana Kris našla na meti hejtera zbog napetosti između nje i Alabame jer glava obitelji smatra da kći supruga Kourtney Kardashian, Travisa Barkera, dospijeva na naslovnice iz pogrešnih razloga. Alabama je sredinom veljače izazvala žestoku reakciju kada je objavila niz fotografija na kojima pokazuje svoje obline u kupaćem kostimu i pletenoj haljini.

Objava je potaknula hejtere da je kritiziraju zbog prividnog oponašanja afroameričke kulture. "Ok super, pitala sam se kada ćeš prijeći granicu u cosplayingu kao crnkinja", komentirala je jedna osoba.

Ako su komentari korisnika na društvenim mrežama istiniti, to bi potencijalno moglo uništiti imidž obitelji Kardashian-Jenner, a neki su već primijetili da je obitelj utihnula u posljednje vrijeme. Ljudi također sugeriraju da bi Kris mogla smatrati da se Kourtneyina pokćerka ne uklapa u obiteljski brend te da bi čak mogla narušiti njihov imidž.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:15