NIŠTA OD TOGA

Kris Jenner otkrila kako ona i kćeri neće uskoro pred oltar: ‘Samo se zabavljamo...‘

Kris Jenner progovorila je o vjenčanju dok je bila na prikupljanu donacija sa svojim partnerom Coreyem Gableom

Kim Kardashian, Kylie Jenner i Kris Jenner

 Profimedia/

Kris Jenner rekla je da ona i njezine kćeri Kendall Jenner i Kim Kardashian "još nemaju planova za vjenčanje" dok je prisustvovala prikupljanju donacija AmfAR Palm Beach sa svojom boljom polovicom Coreyem Gambleom.

"Svi se zabavljamo", rekla je Kris koja je u vezi s Gambleom od 2014. za People na događaju Zaklade za istraživanje AIDS-a u subotu.

image

Corey Gamble i Kris Jenner

Mireya Acierto/Getty Images/Profimedia/Mireya Acierto/getty Images/profimedia

Kris, koja je bila u braku s Robertom Kardashianom starijim i Caitlyn Jenner prije nego što je upoznala Gamblea (43), ranije je rekla nešto slično unatoč tome što je prošle godine izazvala glasine o zarukama.

"Znate da nikad ne možete reći nikad, ali često kažem da to jednostavno nije ono što mislim da trebam ponovno učiniti, na temelju moje prošlosti", rekla je 68-godišnjakinja Lauri Wasser u njezinom podcastu "Razvod je sranje!" 2018. godine.

Zvijezda showa "Kardashians" bila je u prvom braku s Robertom starijim od 1978. do 1991., a dvojac je dobio kćeri Kourtney Kardashian (44), Kim (43) i Khloé Kardashian (39) te sina Roba Kardashiana (36).

Nakon što se rastala od slavnog odvjetnika, udala se za Caitlyn, prije poznatu kao Bruce Jenner, i njih dvoje su dobili Kendall (28) i Kylie Jenner (26).

image

Kris Jenner

/Instagram/krisjenner

Iako se Kendall ne planira udati u skorije vrijeme, navodno hoda sa svojim bivšim Devinom Bookerom, s kojim je isprva hodala od 2020. do 2022. godine.

Prema TMZ-u, Kendall i zvijezda Phoenix Sunsa druže se zajedno, ali njihova romansa odvija se polako. Manekenka je obnovila romansu dva mjeseca nakon prekida s Bad Bunnyjem.

image

Kendall Jenner

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

U međuvremenu se šuška kako Kim izlazi s Odellom Beckhamom Jr. (31), barem je tako tvrdio izvor za Page Six, koji je rekao da se par "neobavezno druži" od rujna 2023. Reality zvijezda i igrač NFL-a naizgled su potvrdili svoju romansu prošlog mjeseca kada su uočeni u šetnji hotelom Wynn u Las Vegasu nakon što su bili na zabavi prije Super Bowla. Međutim, osnivačica SKIMS-a, koja se udavala tri puta, ne žuri se uskoro vjenčati dok ne pronađe nekoga tko razumije njezin životni stil.

"Bit će raspoloženja u kojima ću samo reći: ‘Znaš što? Razumijem da je moj život stvarno velik i razumijem da je potrebna stvarno, stvarno, stvarno posebna, jedinstvena osoba da se želi nositi s tim,” rekla je Jamesu Cordenu u njegovom podcastu "This Life of Mine" u veljači.

image

Kim Kardashian

Julien De Rosa/Afp

“Mislim da je moj život stvarno zabavan i tko god dođe u moj život će se jako dobro zabaviti.”

Kim ima North (10), Sainta (8), Chicago (6) i Psalma (4) s bivšim suprugom Kanyeom Westom s kojim je bila u braku od 2014. do 2022. godine. Prije Westa bila je u braku s Damonom Thomasom od 2000. do 2004. i Krisom Humphriesom od 2011. do 2013. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:01