VIDEO MUSIC AWARDS

Kršenje modnih pravila i duboki dekoltei: Ovo su najbolje odjeveni s MTV-jeve dodjele nagrada, neki iznenađuju

Odavno je poznato da na dodjeli ‘MTV Video Music Awards‘ možemo očekivati malo više pokazivanja kože i kršenja modnih pravila

Prizori sa crvenog tepiha MTV Video Music Awardsa 2022.

 AFP

Glamurozne haljine pokazale su se možda kao dobar izbor za dodjelu Oscara ili Grammyja, no odavno je poznato da na dodjeli "MTV Video Music Awards" možemo očekivati malo više otkrivanja kože i kršenja modnih pravila. Uostalom, ovo je dodjela nagrada koja nam je donijela "golu" haljinu Rose McGowan ili "mesnu" haljinu Lady Gage. I ove godine, zvijezdama koje su sinoć u New Jerseyju prošetale MTV-jevim crvenim tepihom nije nedostajalo kreativnosti, piše Page Six.

Uz nagradu za video godine, Taylor Swift prisutne je oduševila u kristalima ukrašenoj mini-haljini Oscara de la Rente. Šljokičaste štikle Christiana Louboutina i dragulji Lorraine Schwartz upotpunili su otmjeni izgled popularne pjevačice.

image

Taylor Swift

Andres Kudacki/Afp
image

Taylor Swift

Andres Kudacki/Afp

Poznat po ekstravagantnim odjevnim kombinacijama na svojim koncertima i dodjelama nagrada, reper Lil Nas X, nije razočarao ni sinoć. Prije nego što je osvojio nagradu u kategoriji za najbolju suradnju za pjesmu "Industry Baby" s Jackom Harlowom, Lil Nas X se pojavio golog torza i u fantastičnom pernatom pokrivalu za glavu Harrisa Reeda te u raskošnoj suknji s kolutima, nalik potpuno crnoj verziji Imaninog nezaboravnog pozlaćenog odijela s Met Gale 2021. godine.

image

Lil Nas X

Andres Kudacki/Afp
image

Lil Nas X

Andres Kudacki/Afp

Iako je internet već krcat "memeovima" na temu ove haljine i usporedbama s oblakom ili pak poplunom, Lizzo je zasjala u unikatnoj kreaciji Jeana Paula Gaultiera. Također, mnogi su joj komplimentirali frizuru i ruž koji joj se slagao s haljinom.

image

Lizzo

Andres Kudacki/Afp
image

Lizzo

Andres Kudacki/Afp

Talijanski glam rockeri Maneskin crvenim su tepihom prošetali u crnim šljokičastim Guccijevim odjelima, a basistica Victoria De Angelis privukla je svu pažnju svojom pojavom.

image

Maneskin

Andres Kudacki/Afp

Raspuštene plave kose i u duboko dekoltiranoj crnoj haljini s potpisom Vivienne Westwood, poglede je mamila pjevačica Bebe Rexha.

image

Bebe Rexha

Andres Kudacki/Afp
image

Bebe Rexha

Andres Kudacki/Afp

Manekenka Ashley Graham odjenula je zanosnu crnu haljinu Katharine Polk sa zanimljivim izrezanim detaljima duž trupa i struka.

image

Ashley Graham

Andres Kudacki/Afp

Dodjelu su vodili LL Cool J, Nicki Minaj i Jack Harlow, a sve je upotpunjeno i sjajnim nastupima izvođača kao što su Eminem, Snoop Dogg, Lizzo, Blackpink, ali i Maneskin. Bez dvojbe, Taylor Swift je obilježila ovogodišnju VMA večer s osvojenom nagradom za video godine, a iskoristila je priliku i kako bi najavila svoj novi album naziva "Midnights".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:21