SERIJSKI ZAVODNIK

‘Kubanski Brad Pitt‘ nevjenčanu suprugu prevario više od 80 puta: ‘Bio je arogantan...‘

‘Za njega je to bio samo seks, ali platio je to gubitkom majke svoje djece‘, izjavio je anonimni izvor
 Instagram

Od prvog trenutka kad je ušao u svijet showbusinessa, američki glumac kubanskih korijena William Levy postao je seks-simbol, s godinama je više puta ponio titulu najseksepilnijeg muškarca na svijetu, tepali su mu i da je "kubanski Brad Pitt", za njim su žene uzdisale.

No, 40-godišnji glumac i zvijezda serije "Oprezno s anđelom" kleo se da u njegovom životu ima mjesta samo za njegovu dugogodišnju partnericu i majku njegove djece. Ipak, svoj status miljenika žena itekako je koristio, te je sad već zasigurno bivšu partnericu, nevjenčanu suprugu, također glumicu Elizabeth Gutierrez, prevario čak 80-ak puta. Punih 17 godina su proveli zajedno, a Elizabeth je Levyju bila podrška dok je gradio karijeru, prvo kao maneken, a onda kao glumac i zvijezda meksičkih sapunica.

Iako se svesrdno trudio, bračne nevjere ipak su počele izlaziti na vidjelo, pa se tijekom posljednjih godina pročulo za nekoliko Levyjevih tajnih veza, pa tako i za onu s kolegicom Ximenom Navarrete, s kojom je glumio u telenoveli "Oluja u srcu". Naravno, ona je bila ta koja je otkrila aferu, nakon čega su njihove zajedničke fotografije osvanule i u medijima. Ali, to nije bila i najveća Williamova afera jer glumici Jacqueline Bracamontes kleo se kako će zbog nje ostaviti i nevjenčanu suprugu.

O svojoj vezi s Levyjem, Bracamonte je ranije javno progovorila u svom romanu, ali i otkrila da ga je ostavila tek kad je saznala da on sa suprugom čeka drugo dijete. Levy je dao sve od sebe da priču demantira, bez velikog uspjeha, ali ni to ga nije naučilo pameti.

Dapače, kratko nakon toga protiv njega je podignuta optužnica da je namamio maloljetnicu u hotelsku sobu, te je prisilio na spolni odnos. Optužnica je kasnije odbačena, no Levy niti u jednom trenu nije zanijekao da je bio s maloljetnom djevojkom, već se branio kako mu je lagala za godine.

image
Instagram

U jednom trenutku činilo se kako je Elizabeth prekipjelo trpjeti poniženja, pa je s njihovo dvoje djece napustila zajednički stan, no nakon nekog je vremena popustila i vratila se. Ali, William je nastavio po starom, a ovog puta Elizabeth je meksičkim medijima potvrdila kako je njihovom braku konačno došao kraj. Kap koja je prelila čašu je navodno 28-godišnja glumica Barbara Lopez, kći slavnog producenta Reynalda Lopeza, s kojom je Levy surađivao na jednom projektu, a kemija među njima bila je itekako očita.

- Jedva je čekao da ju odvede u krevet. U pauzama joj je govorio što bi joj sve želio raditi, a ona je pala na njegov šarm i, kao mnoge druge, nije mu mogla odoljeti. Za njega je to bio samo seks, ali platio je to gubitkom majke svoje djece - izjavio je anonimni izvor koji i otkrio da je glumac suprugu prevario s čak 80 žena.

U plejadi žena koje su pale na Levyjev šarm nalazi se i slavna pjevačica Jennifer Lopez u čijem se spotu za pjesmu "I'm Into You" pojavio 2011. godine, a radnju iz videa nastavili su i u stvarnosti. Paradoksalno, upravo je nakon toga njegova karijera krenula strmoglavo prema dolje, a sve to zbog Levyjeve silne želje da se probije u Hollywoodu. Siguran u uspjeh, počeo je odbijati angažmane u telenovelama, pa je ubrzo financijski propao. Nikakva značajnija uloga se nije ukazala, a rijetke sporedne nisu donosile zaradu. Prvo se odrekao luksuznih automobila, a 2016. mu je zbog duga od milijun dolara zaplijenjena i kuća.

image
Instagram

- Bio je arogantan i mislio je da je cijeli svijet njegov, a sada nema ništa. Mora progutati ponos i pronaći način na koji će zaraditi za život. Prolazi kroz težak period i vjerojatno će se morati vratiti sapunicama. Stvar je u tome što se razbacivao novcem na početku karijere. Proslavio se u Meksiku, a onda je došao u Miami i dopustio si da odbija uloge, nije želio glumiti u telenovelama. Želio je u holivudske filmove i sramio se glume u serijama, smatrao ih je mrljom u karijeri. Prije nekoliko godina želio se probiti u Hollywoodu, ali je shvatio da je ljepotana poput njega tamo jako mnogo. Glumio je u projektima koji su prošli nezapaženo - ispričao je izvor blizak Levyju za meksičke medije još prije godinu dana. Čini se da je sad ostao i bez dugogodišnje partnerice, djece, a i posljednje slamke spasa koju je vjerojatno vidio u mladoj Barbari Lopez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 12:40